New Years Eve

Nu verkar det ändå som om det mesta har löst sig angående morgondagen. Jag har knåpat ihop ett quiz om saker som hänt under 2008. Kommer lägga ut den på bloggen så småningom, men inte än, ingen ska kunna fuska. Och om Matilda klara de felsta av frågorna, utgår jag ifrån att ni gör det också!! :P

Dö hosta, DÖÖÖ

Nu har jagverkligen blivit förskyld. Jag har sån där rethosta som verkligen kliar i halsen, och jag hostar så jag nästan spyr. Fy fan, har ingen lust att bli sjuk nu!!!!


Florida

Jag vill verkligen åka dit och hälsa på Niclas. Har hittat flygbiljetter tur och retur för ca 5000. Helt rimligt enligt mig. Nu ska jag bara hitta resesällskap oxå =)

Här växer det så det knakar

Jag trodde att jag vid 21 års ålder hade växt klart. Men tro på fan, att i dag när jag satte på mej en bh - som jag inte haft på länge, och som alltid har passat perfekt - så fick inte mina tuttar plats!!! De verkligen vällde över!!! Jag kan inte ha gått upp i vikt, för då hade jag märkt det på mina kläder, eller så har jag gått upp i vikt och det har enbart satt sig på tuttarna. Det hela är mycket märkligt tycker jag...

Mellandagsrea

Det var lite blandade åsikter om Brolle :P

Var inne i stan i dag. Vi gick ut hårt och var där vid halv elva. Det var en pina att gå upp. Trodde det skulle vara galet mkt folk, men det var det förvånansvärt inte. Rean var fan inte mkt att hänga i julgranen, köpte inte ett enda reaplagg, men likväl ett par jeans, leggings, en klänning, och en morgonrock :)

Julern har varit lugn, fick fina klappar, förutom en ljuslyckta som var rent ut sagt gräslig. Förstår inte vad mamma tänkte när hon köpte den. Haha. Vi har spelat tv-spel i dagarna två, så det var skönt att komma ut på stan och göra nått annat.

Niclas har fått internet, det tyckte jag var en trevlig julklapp!! Funderar galet hårt på att åka över och hälsa på¨honom. Nån som vill följa med??

Jag vill bara....

...önska alla en väldigt GOD JUL!!!!
Ligger i sängen just nu och lyssnar på Finger Eleven, inte så väldigt juligt kanske, men mkt bra. Stina var supergullig och bakade scones till frukost i dag. Jag är klar med alla julklappar, de ligger uinder granen. Julstöket är lixom över, och nu väntar jag bara på att den där härliga förväntingen ska infinna sig. Ni vet, den där härliga känslan man hande när man vara lite och väntade på julklapparna. Då ville man bara ha sina egna klappar, men i år känner jagverkligen att jag längtar efter att ge bort klappar. Är super nöjd med vad jag köpt, och sen får vi ju inte glömma att jag lade ner bra med krut på att slå in de. Kan garanterat säga att mina klappar, är de snyggaste under granen :P Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig julfin. Sen väntar Kalle Anka, julmat, klapputdelning, och icke att glömma, Karl-Bertil Jonssons jul =) Det blir inte bättre än så.... Så jag gör som David Hasslehoff och önskar alla en god jul.....






Hunkie-Tajm

Eftersom det snart är jul, så får det bli en extra hunk of the week. Brolle är nog en av Sverigens sexigaste människor!!! Vem fan har inte meterlånga dräggelspår efter sig när man kolla på honom?!


                                





Det är de små sakerna som gör det...

Tyvärr är det också de små sakerna jag retar mig mest på. Blev på satans dåligt humör på grund av Stina i eftermiddags. Det var verkligen en skitsak det handlade om, men jag blev ändå så jävla sur. Tyvärr är jag även väldigt långsynt, så ju mer jag tänker på det, ju surare blir jag. Detta dåliga humör resulterade i att jag inte hade lust att gå på grannarnas glögparty, och jag kände absolut inte för att åka in till stan i kväll. Det vet jag fortfarande inte om jag gör, men jag måste. Annars blir jag nog mördad långsamt. Jag vet att allt detta tyder på att jag är en extremt dålig person, men vad fan, så har det alltid varit, och komer alltid att vara. Förhoppningsvis uppväger mina andra sidor de negativa. Det borde de göra, annars förstår jag inte hur mina vänner står ut med mig. Kvällen hoppas jagverkligen bli trevlig, annars kommer jag bli ännu surare.
Gud vad bitter jag är just nu!!! I morgon kommer Emil över på lunch iaf. Det ska blir mkt trevligt. Ska också passa på att slå in alla julklapparna när jag har sällskap. På tisdag komer Maria hem från Göteborg, och jag tro det var sagt fika? Eller? Får ta reda på det i kväll. Nej, nu är det dags att börja traska upp till Norra om jag ska hinna in i tid.

Färdig...

...som Sigrid i Beppes Godnattstund brukar säga. Färdig är jag iaf, med julklappshandlandet. Och JÄVLAR vad effektiv jag vari dag!! Det bliev sjukt mkt att bära, men fick åka med Nea och Andreas till Sköndal. Uppskattades mycket kan jag säga. Sen online-shoppade jag och Nea lite på HM. Neas mamma var snäll och bjöd på fika. Sen fick jag både sällskap och bärhjälp hem. Det uppskattades ännu mera!

Nähepp, nu borde jag ta och städa efterson Kit och Mathias kommer över i kväll. Men det är ju så jävla tråkigt att göra.

Veckans Hunk

Så var det dags igen. Det var ett tag sen sist, men nu är det tajm för ögongodis. Seriöst, Hugh Jackman är så jävla het. Hade jag honom framför mig skulle jag ju lätt gå ner på knä och.... ehhr,..avguda honom!!!



                                      
   

                               

Idioti

Ibland blir man så jävla less på alla idiotiska människor som finns. I går fick min lillasyster låna mitt kort, så hon kunde gå upp och handla åt mig när jag låg hemma och mådde dåligt. Först handlade hon på Apoteket utan problem. Men när hon sen skulle handla på Rätt Pris här i Sköndal, så beter sig kassörskan så jävla märkligt åt. När Matilda har knappat in koden, och godkännt köpet, så ber kassörskan henne om leg, varpå Matilda svarar att det har hon inte, men att om hon inte kan handla på kortet i butiken, kan hon gå ut och ta ut pengar i automaten. Då svarar cp-bruden i kassan att "Det går inte köpet har redan gått igenom" Om hon nu inte tror att Matilda har rätt att handla med kortet, kan hon ju inte bestämma sig för att kolla leg efter det att köpet gått igenom. Så då vill hon ha personnummer och namnteckning på ett kvitto. Matilda säger då helt korrekt att hon inte kan skriva på ett kvitto med min namnteckning, och att hon inte kan mitt personnummer. Så hon får ringa mig för att få rätt personnummer. Fy fan för idioter. Det är sånna här saker jag kan reta upp mig rejält över....

Somliga straffar gud med det samma

I går satt jag och beklagade mig för Kit och Mathias att jag vill vara ledig. Och tro på fan jagvaknar och är sjuk i morse. Det var ju inte riktigt vad jag hade tänkt! Vill kunna ligga hemma och dega, inte ligga hemma och vara däckad. Det är nicht najs. Nåja, gårkvällen var ändå trevlig. Käkade middag med Mathias på Fåtöljen, och sen mötte vi upp Kit för en öl på After. Servitören var helt dum i huvudet, det var nästan folktomt, och Mathias var extremt underhållande. Han satt och beklagade sig över att den ena fittan inte är den andra lik. För som han sa "När den ena tjejen säger aaaaah säger den andra aj!" Kit och jag fick oss med andra ord ett gott skratt.

Julmarknad

Var med hela familjen plus Ådi på skansens julmarknad i dag. Jag älskar verkligen skansen. Kan gå runt där hur länge som helst och bara njuta. Hittade supersöta fårskinstofflor i Rasmus storlek, plus ett par tummlässa fårskinsvantar. Superbilligt dessutom. Men Sara avstod från de. Mkt synd tycker jag. Däremot köpte jag superdupergott tunnbröd. Lämnade det dock i pappas vård, så jag hoppas att det inte är uppätet när jag kommer hem från Kit.

Lucia

Varför är det alltid så svårt att hitta på rubriker? Det är fan en pina! Nåja, nu sitter jag iaf i min säng med en kopp te och en lussebulle. Mkt gott kan jag lova. Var inne och traskade med Kit och Emil på Söder. Det är alltid skönt att bara kunna gå runt med en take away-kaffe och en cigg och snacka skit. Tråkigare var det att det regnade, då kan man inte leta upp en parkbänk och sätta sig och njuta av utsikten. I morgon åker vi med största sannolikhet till Skansen för att gå på julmarknad. Sugen att hänga med? Bara det inte regnar, då är det no nice.....

Det är inte lätt att vara liten

Min hund har seriösa problem att ta sig upp i sängen, eller så har han seriös beslutsångest

Mys Pys Kväll

Mötte upp Kit i Ringen för lite julshopping. Trodde inte jag skulle hitta ett skit, men nu har jag handlat både till pappa och mamma och moster. Känner mig väldigt duktig. Sen käkade vi thaimat vilket var sjukt gott. Något osm var väldigt roligt, var att i kassan inne på thai-stället står det en snubbe som knappt kan svenska. Han kunde dock säga, "Äta här eller ta med?", men det var  med väldig brytning. Pussy har där med hittat sin man. Han jobbar i Skanstull! Sen mötte vi upp Emil, köpte saffranssnäckor på /eleven och gick upp till honom och drack glögg och ät julkakor. Mycket gott och mycket mysigt. Men vi blev väligt mätta.

Något som är mkt märkligt är att jag varit så sjukt jävla törstig i dag. Har drucket avsevärt mkt mer än jag brukar göra. Just nu känner jag att ett stort glas kall apelsinjuice inte vore helt fel.
Messade Niclas i dag oxå. De har icke fått internet än, men formodligen i nästa vecka. Det är tydligen sjukt vart i Florida och luftfuktigheten skyhög, men de bor väldigt fint enligt Niclas.

Blä blä blä

Hade en skitdag på jobbet i går, och kan inte sluta tänka på det!!
Kan heller inte slita tänka på hur Niclas har det. Han har inte uppdaterat bloggen, och inte hört av sig på annat vis heller. Antar att han inte har något internett i Florida, vilket borde fixas snarast tycker jag!!
Fan jags kulle kunna räkna upp massa saker jag inte kan sluta tänka på. Bäåde bra och dåliga, trevliga och obehagliga. Vad tyder det på? Besatthet? Mani av nått slag?


Var ledig i dag, vilket var enormt skönt. Så jag passade på att luncha med Kit. Vi käkade på nåt lunchställe vid norrmälarstrand, som var mysigt, men våra sallader var väl inte de bästa direkt. Ska iväg snart och träffa henne igen. Dags för julshoppning! Försökte övertala henne att gå en sväng på julmarknaden i Gamla Stan, och kolla lite på deras Levande Julkalender. Men det ville hon icke!!

Nåja, jag hoppas bara att vi hittar lite julklappar. Sen får vi se om det blir en liten minidejt för min del oxå.. Får återkomma om det.


Brittan

Såg nån minut av dokumentären om Brittneys liv häromdagen. Och av det lilla jag såg kan jag bara säga, Herregud och hjälp!!!! Hon sitter på en restaurang med folk som säkert är skithippa, det är några fotografer utanför, men inte många. Middagen varvas med en intrevjuv med henne. Det hon säger är ju skrämmande korkat. Hon är uppriktigt ledsen över att hon inte anses vara cool. "Förut när jag gick ut med killar var jag cool, det är jag inte längre, och det är sorgligt" Men seriöst?!?!? Människan är ensamstående tvåbarnsmor, borde det i den situationen vara coolt att vara ute och dejta och klubba?

"Genom överdriften kommer man sanningen närmast" - Mark Twain

I lördags hade vi som sagt glöggfest. Det var över 40 personer här, och vi hade hur mkt glögg som helst! Och fan vad vi drack. När dessutom Kit och Mathias snor vinflaskor från altanen som vi satt och halsade ur, då visste vi nog alla att det skulle sluta som en äkta fjortisfylla. Men fan vad kul det var!

I söndags var det dags för Rasmus dop. Pappa var snäll nog att köra mig både till och från Järna. Mådde asdåligt, dels av bakfylla, och dels av nått annat. Hade galet ont i halsen, och kände febern i kroppen. Däckade ihop totalt när jag kom hem. Men hur som helst. Dopet var jättefint. Kyrkan var fantastisk, och Rasmus skötte sig exemplariskt.

Snart är det en vecka sen jag träffade Niclas. Enligt vad jag har hört och läst har han det bra där på andra sidan. Jag hoppas verkligen att det fortsätter så. Men fan vad jag saknar dig här hemma Niclas!!!

På torsdag och fredag ska jag fan vara ledig har jag bestämt, så jag ska vara kvar länge hos Sara och Rasmus på onsdag. Kan ni fatta att det snart är jul? Trodde jag såg fel, när jag såg att det redan är vecka 50!!! Det är seriöst 2 veckor kvar av 2008. Det här året tar slut lika fort som smaken i hubbabubba. Och vad fan har man åstakommit? Ingenting. Har lunkat på precis som förut. Men jag ska fan ta tag i allt nästa är. Då ska det pluggas satan!!!

Idol-Fredag

Har kollat på idol med Kit och Mathias som är här. Har knappt kollat på det den här säsongen, men jga måste säga att Kevin äger, Robin är en jävla mes, och Alice, tja det var väl inget jätte wow där.

Är oxå grymt glad över att jag lyckats övertala pappa att köra ut mig till Järna. Var lite orlig att missa dopet, då jag icke vet hur man tar sig till Ytterjärna Kyrka. Nu ska jag bara slå in den fina presenten i lite fint papper :)

Omg

Seriöst, hur lyckas man överföra en låt som en skriven för piano, så gävla bra till gitarr! Killen är ju KUNG!!!






Favorit just nu;


Sista dagen med Niclas

Mötte upp Niclas, Sara, Rasmus och Lindstam i Södertälje för att käka lunch. Sara och jag köpte världens sötaste maskot till Niclas som han ska ha med sig på tävlingarna :) bild finns på hans blogg häääääär.. Han åker halv 2 i natt, har fortfarande inte fattat att jag inte kommer få träffa honom på väldigt länge :( All lycka till dig!!!


Nu är jag galet mätt efter sjukt god middag hos Sara. Mandeltårta och Bonde söker fru väntar..

RSS 2.0