Diva-later

Hahaha jag vill oxå vara en bitchig diva och bestämma allt!!


You leave me standing in the rain

jag har vetat länge att det kommer hända. Men när du talade om det för mig i kväll, kom det som en chock. En vecka kvar.  Jag vet att det är självsikt, jag är glad för din skull, men jag grät ändå. Du kommer lämna ett enormt tomrum efter dig. Jag älskar dig. Du står verkligen mig nära, och du vet hur jag känner. Är stoltare över dej än jag kan beskriva. Det är verkligen världens chans, och det är självklart att du ska ta den!!!

Niclas, vad ska vi göra utan dig?

Fekke

Jag är serisös och dricker öl ur glas och inte ur burken!!!

Walking in my winter wonderland

Det är vinter gott folk. I går när jag var inne i stan för att ta en coffie-walk, så började det snöa! Stora vita snöflingor kom verkligen singlande ner från skyn, och genast dök barnet innom mig upp. Ville hoppa, springa, göra snöänglar, fånga snöflingor på tungan. Fånga snöflingor gjorde jag i och för sig. Vad som däremot gjorde lyckokännslan i magen komplett, vad att se julpyntet och belysningen som kommit upp i Gamla Stan. Förstår ni hur lätt i själen jag kände mig? Det är av sådanna saker jag kan få ett totalt lyckorus. Och jag blev ju inte heller mer dämpad när jag kom hem. Mamma hade bakat lussebullar, så det luktade nybakta lyssebullar i hela huset.
När jag vaknade i morse och kom upp fik jag en smärre chock när jag såg all snö som hunnit komma. NU har första snön kommit. Inte de där ynka små skurarna av snöblandat blask som föll tidigare. Men iaf, kännslan från gårdagen satt kvar, och jag ville verkligen ha varm choklad och lussebullar. Men oboyen var slut, så fick nöja mig med kaffe, och nybakta ciabattas som mamma hade köpt.

Dagen i dag däremot var en riktig skitdag, för både mig och Niclas, förutom Tigers fantastiska muffins. Var där och fikade,för i dag fyller nämligen världens bästa Tiiger år. GRATTIS SARA!!!



Promenadernas dag

Var ute två gånger och gick i dag. Mkt skönt. Men nog om det, Jag fick mitt paket på posten i dag. Det är lite extra kul att hämta ut paket, lite som julafton i förtid tycker jag. Men nu är det så att innehållet i paketet inte är till mig, utan till Niclas bästa polare.
Jag är galet trött, och hungrig, för jag käkade bara äcklig varma koppen-soppa tilll middag, så nu funderar jag på att fixa te och macka innan jag hoppar in i duschen.

kvällning

Tänkte bara tala om att jag är trött, och snart ska sova.
God Natt


16/11

Beställde Rasmus doppresent i dag :D  Så nu hoppas jag att den kommer snart, så jag kan fixa och dona med inslagingen. Dessutom måste jag hitta på nått att ge till Sara, hon fyller år om inte allt för länge.. Sara, vad fan önskar du dig?


Hunks of the week

Ja, gott folk, i dag blir det faktiskt dubbet upp. Visst är det något speciellt med gamla filmstjärnor? Och Paul Newman och Marlon Brando, var bland de snyggaste.


              



         

Hur man får vit choklad att bli brun

Jo det ska jag tala om för er! Man får för sig att smälta choklad i micron, ist för i ett vattenbad. Problemet är, att dte blir för varmt, den vita chokladen blev bränd! Och där med brun igen.

Förberedelse är allt

Därför så sitter jag och Matilda och lyssnar igenom julmusik :D  Därför skaEmil och jag börja göra julgodis i morgon. Jag älskar julen!!!

nordliga fenomen

Varför har så många män i norrland fula dubbelnamn? typ Per-Arne, Lars-Åke, Håkan-Bråkan?

Porr

Porrfilmer jag inte har sett;

* Fäbojäntan
* One Night in Paris
* Långt Ner I Halsen

Båtliv

Kollar på Färjan. Och jag funderar verkligen över, vilka människor som dras Per (ni vet han underhållnings-mämnniskan) ? Folk kommer ju verkligen in på båten och kramar om honom som en gammal vän! Och vilk jävli brudar som åker 60 mil, för att sitta på en båt och lyssna på Arvingarna. För att inte tala om dejtingkurs-killarna! Det är verkligen patetiskt. Är glad över att det sänds på hösten bara. När man själv känner sig nere, kan det vara bra att kolla på andra...... ja, människor..!

Dystert

Jag vet inte om det är mörkret. Tröttheten går inte ur kroppen. Jag vill sova hela tiden. Krypa ner under täcket, somna, och glömma bort resten av världen. Alla beskymmer, alla idiotiska smågräl, alla tidiga mornar. Känslan i magen växer, och gråten kryper upp i halsen. Men jag har ingen anledning att gråta, jag är inte ledsen. Jag förstår inte vart känslan kommer ifrån, och ännu mindre hur jag ska få den att försvinna. Mörkret under täcket känns kvävande. och jag vill inte lämna det....


Vad fan är det för fel på mig?

Another member we welcome

Så har Maria skaffat blogg oxå!!



Veckans Babe

Varför bara ha veckans hunk? Så här kommer veckans Babe, precis som Tobbe i Eva och Adam.. :P


    



Natalie Portman

Lördags-resume

Var med mamma i går ute på Ingarö, på Slåttringe, och träffade alla som var med i Prag. Ja nästan alla iaf.Men det var himla mysigt. Har inte varit fär ute på säkert tio år, så det var som på den gamla goda tiden. Det är så härligt att sitta och prata, och skratta, lyssna på när Bosse och Gunilla spelar, och titta på när de andra dansar. Självklart så går det inte att undvika att dansa själv. Hur mycket man än försöker. Jag satt i min stol, med min öl, och försökte hålla mej kvar för glatta livet. Men det är inte allt för lätt när Lasse och Tomas drar en upp ur stolen. Men det var iaf kul.
Scannade också in lite bilder i går. Bland annat en bild, på den här söta saken....



Great words from great persons

Niclas;
"Men enda skillnaden mellan fläskfilé och oxfilé, är ju att fläskfilén är i skivor?!"

Get the feeling

Fan jag saknar att vakna upp och känna mig utvilad. Men det gör jag fan aldrig. Sover runt 8 timmar per natt. Men varje morgon när mobilen ringer, och det är dags att vakna, är det som om John blund har bundit fast mig i sängen. Jag kan inte riktigt komma upp till ytan. Det smärtar fysiskt i kroppen när jag ska vakna. Det är ju helt sjukt!! Hur fan gör man för att bli pigg?

waiting for tomorrow

I morgon händer nog det roligaste någonsin. Stina ska ha sin dagisdebut!!! Hon ska serisöt jobba på dagis! Good luch sis!!!
Dessutom ska jag träffa Niclas och Sara efter jobbet. Wääääj!!! Kolla bonde säger jag bara..

Det hänger en hårtork i mitt tak

Ja vadårå? Jag hadde ingenstans att göra av dej när jag städade. Nu är det iaf jävligt rent i mitt rum. Det enda jag inte orkat göra är att plocka undan allt på byrån, men det får bli ett senare projekt. Det jobbiga är bara att när man börjar tvätta samtidigt får man plötsligt en massa kläder att vika ihop och försöka stuva in någonstans. Men det ska bli så galet skönt att gå och lägga sig nyduschad i ett rent rum, med en nybäddad säng. Det är nog en av de skönaste kännslor som finns. Jag har som sagt städat, och me det förljer några intresanta saker. När man springer runt som en tomtenisse på speed, så slår man gärna i saker och ting (jag gör det i vanliga fall oxå, så ni kan tänka er hur det blir nu). Detta betyder att jag kommer ha galet med blåmärken på smalbenen i morgon. Det andra som händer, när man ränner runt som en idiot är att man bli jävligt varm. Jag tyckte inte ens det var kallt att vara ute och röka i enbart pyjamasbyxor och linne. Det sista jag tänkte dela med mig av, är de fynd man kan göra när man städar. Jag insåg att jag hade 3 skålar, 3 glas, åtta skedar och en gaffel i mitt rum. Mamma blir nog glad att få tillbaka det till köket.


Fundersam

I går hängde jag lite med en person jag inte träffat på över ett år. Och det var väldigt konstigt. Att gå från att ha en väldigt fysisk relation med någon, till att sitta sjukt nära varandra i soffan, utan att röra vid varandra, kändes annorlunda. Och det var jag som ville ha det så, för vi kan inte ha en fysisk relation, det funkar inte. Men jag ville bara sträcka ut handen och röra vid honom.  What to do, what to do? Samtidigt så betyder han fortfarande mycket för mig, och jag har honom hellre i mitt liv, som en vän, än inte alls......



Vad är det för fel på blogg.se btw? Man kan ju bara se det senaste inlägget.. :s


Hunk of the week

Vi börjar med veckans bubblare.........NICLAS!!!! (vilket enbart visar sig att lite tjat och fjäsk går hem)






Låt oss nu övergå till förtaplatsen.. Adrian Grenier!!!


    
    

Mannen i den vita hatten (16 år senare)


Sthlm by night

Har precis kommit hem från stan. Gick en promenad med Kit. Det var superhärligt, trots att det var kallt som fan. Vi hamnade på Skeppsholmen och bara satt på en bänk. Så ska fan livet kännas hela tiden. Inget tvång, ingen stress, inga konstiga tankar, bara man själv och livet.
Pratade med Niclas i dag. Så fruktansvärt skönt att kunna prata av sig med någon som man verkligen känner att man kan lita på, som inte nödvändigtvis förstår allt man tycker, känner och tänker, men som bara lyssnar, och kommer med goda råd. Fattar inte vad jag ska göra när han flyttar till Kanada.
Förstår mig inte heller på konstiga människor, som säger en sak, men gör något helt annat. Som ljuger och bedrar, ger en falska förhoppningar utan att lova, som drar sig ur när det blir minsta jobbigt, människor som man helt enkelt känner tveksamhet inför. Men jag säger som Niclas. Jag är så jävla naiv. Jag vill verkligen tro gott om alla, och tro att man kan ändra sig, trots att jag flera gånger om upplevt motsatsen. Men jag vill inte ändra min inställning. Jag tror hellre gott om alla, än går omkring och tror att alla är skitstövlar. Det tåls att tänka på.





veckans replik

A shitty hotdog, a bajskov.... Emil @ Oprah by satelite



förövrigt har jag fått en lapdance av Emil


RSS 2.0