Nokia 3310 blev världens mest sålda mobiltelefon

Fy fan vilken sjuk dröm jag drömde i natt! Tänker inte hänga ut den för allmän beskådan här, men tro mej när jag säger, att den var heeeeeelt galen.

I går var det inflyttningsfest i Råcksta(?), och det var mycket roligt. Linnea och Andreas har verkligen fått tag på en riktigt fin lägenhet. Höll på att smälla av när hon visade oss badrummet. Det fanns seriöst typ 20 val av belysning! Sjukt najs!
Rände runt på stan med Annika efter det, och kom hem rätt trött och ganska full vid fyra-tiden. Vaknade så klart jättetidigt på morgonen, och det ledde till en väldigt låååååång tupplur i soffan.
Men sen kom min gulliga mamma hem från Farsta  med grillad kyckling och glass!!! Det uppskattas mycket.

Min kamera har gått sönder!!! Jag blir fan galen, och självklart har garantin gått ut. Så förväntar er ingen förbättning på bilduppdaterings-fronten. Dessutom verkar jag har slarvat bort min mp3. Blir sjukt less på mig själv i bland.
Men det är najs väder, och glassen smälte fort, solglasögonen är på, och min kära mor har påtat i trädgården medans jag har latat mig. Lovleeeeeeeeeey

61% av alla sökträffar på internet är porr

Så var lite av tv-tablån i lördags kväll kan jag tala om gott folk. I min ensamhet skulle jag roa mig med att titta på tv. Det resulterade i slötittande av ett avsnitt av Morse. Efter det fanns följade att välja på; SVT Veronica Mars, Övriga kanaler; tusen amerikanska thrillers och en v'äldans massa porr. Galet kul lördag kväll med andra ord!

I natt var nog en av de värsta nätter jag haft på länge. Hade sån sjuk huvudvärk, vilket resulterande i två timmars sammanlagd sömn. Behöver jag tala om att jag sjukskrev mig? Sov några timmar på soffan, men är fortfarande helt slut. Framför allt känner jag att min skalle inte riktigt hänger med. Så i kväll somnar jag nog gott. Det kan behövas, för i morgon väntar nya friska tag. Ska äntligen träffa världens bästa Tiiger!! Var jättelänge sen sist nu. Vi hoppas innerligt på att Cissan och Fidde ärar oss med sitt sällskap också.
Tänk, hade bara NIclas varit hemma, skulle det på nått sätt kännas komplett.

Nu ska jag dricka te, och titta på Top Gun, behöver ju inte anstränga sig allt för mycket, för att hänga med.

Stina, this is for you!!





Världens längsta namn på en stad består av 167 bokstäver

Har funderat ett tag på att blogga, men med så mycket annat när det gäller mig, blir det liksom aldrig av. Men nu är det dags att få ändan ur vagnen. Om inte annat så för att få upp besökssiffrorna. De senaste dagarna har jag bara haft en trogen läsare, och jag har mina misstankar om vem det kan vara.

Det här med långhelger är något jag uppskattar sjukt mycket! I dag kan man lätt missta sig och bli lite depprimerad över att helgen snart är över, men då inser man snart, att det är faktiskt bara lördag! Och eftersom det bara är lördag, och jag har huset för mig själv, så funderar jag på att bjuda över Nea, Andreas och Kit på middag. För som ni alla vet, är jag en sällskapsgris, som blir tokig utan socialt umgänge. Hur skönt det än är att vara själv, blir jag lätt uttråkad. Det är nog en av mina största nackdelar, framför allt när ingen orkar med mig.

Jag har insett att jag har haft flera givande samtal i veckan. Samtal som har handlat om en viss person som kommit och gått i mitt liv, och betytt väldigt mycket för mig. Tror jag äntligen fick Kit att förstå, trots att jag knappt kan förklara det. Sjukt komplicerat kan man väl säga. Men samtidigt var det väldigt skönt att få allt ur sig, och veta att hon förstår varför han och jag fortfarande håller kontakten. 

Det finns så mycket jag skulle vilja skriva, men jag vet inte om det här är rätt forum. Känns som om det är kortslutning i min hjärna. Det är så mycket som har hänt den senaste tiden, som fått mig att öppna ögonen, fått mig att omvärdera så mycket. Och allt är så klart väldigt komplicerat. Jag har sådan ångest över vad som ska hända i höst. Jag vet inte hur jag ska ställa mig om jag blir tvungen att välja. Jag vet att det har att göra med min egen bekvämlighet. Jag är inte en person som kastar mig rätt ut i det oskända, även om jag tror att det vore en enorm lättnad att släppa taget och kontrollen. 
Men det jag inte känner till, det skrämmer mig. Utanför min bubbla av allt familjärt, och välkännt, blir allt så stort. Jag har ingen bra distans till det.

Nej nu ska jag avsluta med lite roligare tankar. Har hittat både datorn och mobilen jag vill ha. Stina lär ju bli pissed, men jag tänkte köpa samma telefon som hon har. Men det kan inte hjälpas. Den var dessutom billigare än de jag har haft siktet inställt på tidigare. 
Det kommer alltså bli en  Samsung SGH-F480 Touchwiz  och en Compaq CQ71-110EO tror det blir mycket bra.

Mycket text blev det i dag, men se det som kompensation för den dåliga uppdateringen. Btw måste ni kolla in Fredrik Backmans krönikor, han är fantastisk!! Där har vi en glädjehöjare av största klass!


Stilla Havet är närapå lika stort som alla andra hav tillsammans

I dag är jag trött. Hade tänkt sova när jag kom hem från jobbet eftersom jag slutade halv 2, men då var jag inte trött. Nu är jag det, men det är för sent att sova. Typiskt.
Har gått igenom H&Ms rea på nätet, och beställde lite saker. Ni får se vad, när det kommer. Hittade även världens finaste kofta på Indiska, och en skitsnygg topp på Cubus.



            

Kolibrins hjärta slår 1 200 gånger och Gråvalens hjärta slår 9 gånger per minut

Har nyss haft en hemsk konversation med mig själv. Ska jag eller ska jag inte orka mig ut på en kvällpromenad med hunden? Jag vann tyvärr över mig själv, så det var bara att ge sig ut i hemskvädret. Som tur var regnade det inte, och jag hade sällskap i telefonen av Camilla heeeeela vägen. Det gillas!!
Nu sitter jag och tittar på det sista av Miss Marple med pappa. Hur mycket vi tittar tillsammans kan nog diskuteras, då vi båda sitter med varsin laptop, knäptysta. Han visste iaf inte vem mördaren var.
Måste ge mig själv en klapp på axeln för att jag orkat fixa matlåda. Visseligen var de tinte så mycket jobb. Fanns sallad kvar i kylskåpet, så det var bara att lägga ner det jag ville ha i en burk! Det uppskattas.
Förövrigt är jag jävligt less på vädret. Finns i och för sig en väldans massa mer saker jag är less på, men ni skulle nog inte orka läsa det. Så av omtanke av er hoppar jag över den listan.

För övrigt är Simon Baker fortfarande snyggast!!!!




Det finns 1029 rutor på ett vanligt rutigt A4 papper.

Fy fan säger jag bara, jag mår fan inte najs. Det var väldigt länge sedan jag var så här bakis. Nåja, jag återkommer kanske när jag mår lite bättre.
Dessutom kan jag har gjort en dum grej när jag kom hem i går, men det får tiden utvisa.....

Pentagon har erkänt att de försökte utveckla en "gaybomb" som skulle få fiendera att attraheras av varandra

Nu var det så där länge sen sist igen, och jag ber ödmjukast om ursäkt. Men ärligt gott folk, jag vet inte vad jag ska skriva och berätta.

Men iaf. Mathias gick inte vidare i castingen, synd som fan, men ändå jävligt bra jobbat att bli utvald av 250 sökande. Det är vi alla stolta över!!
I söndags konfirmerades Matilda, det var SOMMAR och en del rose-vin intogs i värmen.

I onsdags var vi hemma hos Daniel som hade tagit studenten. Det var hur kul som helst att träffa honom och familjen igen, Det var ett tag sen.

I morgon hoppas vi på bra väder, då vi ska grilla hos Mattie. Jag hoppas att du väljer att komma förbi en sväng Nea, vore jättekul =)



Sara, är du nöjd nu? Saknar dig med <3

RSS 2.0