Smaskens!!

Seriöst, hur jävla snygg är inte denna karl!! Jag vet knappt vart jag ska ta vägen så jävla snygg är han! Orgasmvarning på hög nivå!!



  
     

   

Det lyfter en boing 747 var 5 sekund i världen

Hej igen. Det var länge sen, och det ber jag ödmjukast om ursäkt för. Men jag har verkligen inte orkat! Har haft mycket att göra på jobbet, i kombination med långa dagar. Inte riktigt min grej.

Håll i er nu. Jag har köpt SKOR!!!!! Det händer fan inte ofta, så jag känner mig jävligt nöjd. Dessutom hittade jag ett par till på Din Skos hemsida som jag veeeerkligen vill ha. Ska leta efter dem i Farsta i helgen!!
Tyvärr går det inte att spara ner bilderna från Din Skos hemsida, så ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att de är skitsnygga!!

Nej nu ska jag kolla vidare på Grannfejden, och sen ska jag sooooooooova


I vissa delstater i usa är det olagligt att fånga fisk med lasso

Så var ännu en helg över. Tänkte jag skulle ta allt bakifrån ist för i kronologisk ordning. Kom nyss hem från Kit, Fastnade framför partiledardebatten. Skulle ju bara hämta mitt USB-minne. Innan dess hade jag hängt lite med Kit och Emil på Ersta terassen. Vad jag inte förstår är hur de kan vara så sjukt fixerade vid mina bröst!?! Känns som om jag alltid blir antastad när jag är med dem.!

Lördagen då? Jo jag vaknade med en redig bakfylla, men kände att jag ville shoppa. Så fick med mig Kit till Farsta. Vi cravade ordentligt efter kaffe, och satan vad gott det var! Sen åkte jag hem till Kit och kollade på ESC och käkade mkt god fruktsallad.
När jag kom hem, så var det till ett spökhus! Det var nått fel på strömmen, så allt stod och flimmrade. Pappa hade redan bytt en säkring, men kl ett på natten gick strömmen igen, så fick väcka honom. Så det vara bara att riva fram voltmätaren och konstatera att det var nått fel på direktströmmen in i huset. Så halv två ringer vi till Fortums jour. Detta leder till att vi har en elektriker i källaren halv 3 på natten. Händelserikt värre.

Fredagen spenderades hos Nea. Vi hade supertrevligt, käkade middag, spelade kubb och TP. Sen försvann vi ut på stan, och hamnade på Medusa. Vi hade en väldigt rolig kväll =)

Man kan inte hålla andan tills man dör

LSKDFJKLDJKHSDFÖGHSÖDFGNDÖKJGVNÖDKJFNÖDKJFNGÖSKJGVÖSKFBGVÖKSF
JBGVÖKFBVÖKDFBVÖAKDVNÖDUIFHVUITHGETBVNIUJBNTIUBGVOÅEUBNVIBNVOERN
VOJNFVFNVFJBVFJFJF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så, nu har jag fått det ur mig! Har varit på sjukt dåligt humör, jag sover dåligt och har haft huvudvärk i dag. Det var dagens höjdpunkter!!

Hello Klittis

Här kommer veckans hälsning till Kit, enjoy!!!


Det krävs att man sniffar ca 20 000 liter "Kefir - Den ryska filen" för att man ska bli hög

Här skulle det egentligen vara ett blogginlägg, men Amanda är lat och orkar inte.

Man kan svimma av i en hundradels sekund av att nysa för att det blir sån påfrestning vid nysningen för kroppen

Måndag:
Som vanligt är det lite segt i dag. Camilla var sjuk, så vikarie ringdes in. Den killen som var hos oss i dag måste tro att jag är social efterbliven. Stackarn har bara varit där när jag varit trött/på dåligt humör/små-sjuk, och därmed jävligt osocial. Nåja, får väl visa mig från en bättre sida i morgon. Måndag är Färjan, och som vanligt garvar jag nästan arslet av mig bara jag ser Håkan. Människan blir fan nervösare än en hamster på ectasy. Underhållande är det iaf. Nu borde jag egentligen försöka städa lite i mitt rum, och sen ta en dusch, men det kommer jag inte orka. Kommer ist ta en kopp te, och fortsätta kolla på dålig tv-underhållning.

I morgon måste vi åka buss hem från stallet!!!!!!!!!! Jag HATAR att åka buss när man luktar häst och svett. Alla glor på en som om man är ett mongo från helvetet!!!

Nej usch, min hjärna är tom, så ni får nöja er med att det iaf blev en uppdatering.



TREVLIG HELG KLITTIS




Önskar Ammi och Stina

Sveriges kortaste namn är Bo Ek



Varför har ingen påpekat likheten tidigare???????????



Den genomsnittliga 18-åringen sett 26000 mord på TV

Jahapp, som vanligt är jag dålig på att uppdatera. I går var jag i Södertälje hamn och hälsade på Sara och Rasmus. Niclas kom också, det var fantastiskt  kul att äntligen få träffa honom. Rasmus var edt full fart på som vanligt. Han blev skitsur på mig när han inte fick dra i sladdarna. Vi käkade i alla fall middag och drack lite vin och hade det väldans trevligt.

Just nu sitter Stina och jag och kollar på det mest störda jag sett på länge.

The Umbilical brothers

Med lite dialog men mycket mimik och ljudeffekter skapar de prisbelönta artisterna Dave Collins och Shane Dundas en mycket annorlunda stå upp-föreställning.

Kolla klippen:





RSS 2.0