Fridaaaaay

Äntligen fredag. Avundas inte Sanna som skulle vara kvar på jobbet med två ungar till kl sex. På måndag är det Holmen i en månad som gäller. Grymt kul att jobba lite där igen, och bra med pengar kommer jag ha i vinter oxå. Mkt najs.

I onsdags så var mamma och jag helt själva hemma,vilket är rätt ovanligt. Så vi käkade middag och drack lite vin, typ 3 glas var, blev sjukt fnittriga, och det spårade lite när jag skulle hjälpa mamma tömma appperskorgen på datorn, skapa nya mappar och bifoga filer i mejl.

I kväll blir det najs. Ska strax till Kit och käka middag, sen kommer Emil. Måste bara förbi systemet en snabbis. Kopmmer ju vara äckelmycket folk där. Blääää. Men vad gör man inte för en bra fredagsfylla?

tröttish

Jag vill sooova. Har varit jättetrött hela dagen, och i princip bara legat på golvet på jobbet och gäspat. Men sova går inte. för om 20 min bär det av till stallet, Tilda upplyste mig om att jag ska ha Philip. Storpojken. Får väl se hur det går.. I morgon har jag som tur är sovmorgon, men ska inte vara vaken sent för det. ska fanimej ha somnat innan halv tolv i kväll!!!

Just my kind of luck

Precis när jag ska kolla på sista avsnittet av AA så lägger SvtPlay av!!!! Vad fan!!!

Ny i etern

Wow, Niclas har skaffat sig en blogg! Welcome in the gang.



Times changes

Är jag den enda som inte visste att det är i natt man ställer om till vintertid? Förövrigt tycker jag det är slöseri med en extra timmes sömn att göra det på en helg. Vore mer najs att ställa om klockan natten till måndag.

Hunk of the week

Ska börja med att varje helg, lägga ut lite bilder på någon som har varit lite extra snygg.

Josh Duhamel är nog fan bland de snyggaste levande personer som finns. Eye candy....


            

Dagen efter kvällen före

Fan jag har psykont i huvudet. Det blev lite för mkt av det goda. Dessutom luktar mitt rum billig fylla, på grund av alla glas som står kvar. Och jag orkar inte riktitgt ta tag i det. Än. Nej i dag ska jag mest ligga i sängen och kolla på serier.

Paaaaaaaaaaaarty

heqy nu ör etd effe pqty puwss och hej mqtihqs vi dtrioon !!

hets och stress

Lunchen drog ut på tiden när jag och Nea började gå runt lite i stan. Nu har jag iaf hunnit städa köket, vardagsrummet och badrummet. ska börja med mitt rum nu, och har jag tid ska jag försöka röja lite i hallen. Den ser ut som fan. Men men, det är sånt man får leva med. har inte haft allt för mkt tid på mig.

Lystring!

Alla berörda parter tittar hitåt. Helgens planer med Maria är spikade. Det blir middag hemma hos mig. Bara så det inte blir missförstånd

Vi bakade kardemummamuffins. Och de blev supergoda. Emil åt 4 stycken. Haha.

Torsdag 23/10

Håhåjaja. KOllar på Top Model 11. Är så satans kul program. Älskar dessa gräl som uppstår när tjejer ska försöka komma överens. Ska nog ta och försöka städa upp lite snabbt i mitt rum. Emil kommer om ca en timme. då ska vi baka och kolla på Lyxfällan. Perfekt för en torsdagskväll.

Frågan är; What to bake? Några förslag?

Hanna, min lilla solstråle

I tisdags efter ridningen käkade vi i vanlig ordning middag hos Hanna. Vi spelade även ett spel från Sia-glass. Det var nån variant av TP, fast det handlade om världen, kategorierna var alltså världsdelar. Det var rätt svåra frågor, och Hanna fick en fråga i kategorin Afrika, om något fotbollslag som åkt ur nånting blablabla. Självklart kan ingen av oss svaret, men när Stina kommer med leedtråden "det är nästan uteslutande vita människor i deras fotbollslag" börjar ju tankarna luta skarp åt Sydafrika. Hanna å andra sidan, ser fortfarande helt väck ut, och närvi sedan säger, "det är så långt ner du kan komma i Afrika", "Kapstaden" och "godahoppsudden" vet hon fortfande inte vilket land frågan syftar på. När vi sedan i frustration nästan skriker ut Sydafrika, säger hon "vadå? Det finns det väl inte ens nått som heter?"
Hanna min lilla solstråle, vad skulle vi göra utan dig? =)

Frida Snell & Freddie Wadling


Ajs kold

Det är svinkallt ute, så kallt att man skulle behöva mössa. Och på tal om mössor, titta vad jag hittade på mobilen =)


            

         

Morgonstund har guld i mun?

Njae jag vet inte. Känner mest att jag vill ligga kvar i sängen hela dagen, och i kväll åka in i till stan och ta en fika kanske? Någon som känner sig manad?
Men ist måste jag strax upp i köket och laga lasange åt typ 12-15 pers. Men som sagt, känner inte för det. känner mig mest sär här.......

Muuu

Säger godmorgon med denna galna sång som vi skrattade rätt gott åt i går. Smaklösa är inte ett överdrivet namn på gruppen.


Borta bra...

Har nyss kommit hem från en väldigt trevlig kväll hos Sara. Jag lagade mkt god middag (kyckling med kokospesto), och Sara gjorde sjukt god efterrätt. Niclas satt och Myste med Rasmus (som för övrigt växer sjukt fort) väldigt länge. Det gjorde visserligen jag med :p Att sitta och gosa med en nyammad Rasmus har medfört att jag har små fläckar av bäbiskräk på tröjan, mindre najs, men smällar man får ta. Nu är jag iaf väldigt trött, och ska därför ta och sova.

Inlägg no.58

Nu jävlar blir det punktform!
Saker som irriterar mig:

*Greys Anatomy går inte att ladda hem. Bitlord vägrar ansluta.
*Mina chefer verkar fortfarande helt förvirrade.
*Niclas tänker flytta till Kanada
*Jag har för stora bröst för att kunna hitta en snygg jacka som passar
*Jag särskrev det första jag gjorde när jag skulle skriva punktform
*Jag är trött hela tiden

Dagen ljusning är att jag ska shoppa lite med Kit och sen käka middag och dricka lite vin med henne, och förhoppningsvis kommer Emil oxå.


Snabba puckar

I går ringde Niclas mig. Han berättade att han sökt ett hästjobb i Kanada. Lite på skojsskull så där, och för att Sandra Edenhall hade fått jobb på samma stall. Nu messade han mig ich sa att han fått jobbet!! Asså hallå! Nu går det lite för snabbt för min smak. Han kan ju fan inte bara dra ifrån landet, i väg bort till andra sidan Atlanten!! Då kommer vi ses lika sällan, som smaken i ett hubbabubba tar slut =( Niclas, du får inte åka ifrån oss =(


It's Britney Bitch!

Hahaha jag dööör! Det här är nog det roligaste jag sett på länge. Sorry Helen för plagiatet :P
Mathias Bitch, watch and learn!!


Stela jävlar och skakiga ben

Jahapp, så var ännu ett ridpass över. Hade Zoran för 3e veckan i rad. Min lilla plutt. Problemet är bara att han är så satans stel nu, men Anna sa förra veckan, att det tydligen är rätt vanligt för hästar, att de blir stela två månader efter det att de satts igång igen. Får väl lite på det. Med andra ord fick jag jobba satan med hnm, och nu känns mina ben lika skakiga som en knullande kanin.
Lyfte precis på luren för att ringa Kit, för att boka om planerna lite i morgon, men kom på att hon är på komvux den stackaren. Måste komma ihåg att ringa senare i kväll.

Such a lovely day

Solen skiner och löven ligger som stora färgklickar på marken. Det är verkligen underbart väder i dag. Var inne i stan och lunchade med Kit. Sen blev det kaffe som avnöjts vid Norr Mälarstarnd. Det var hur hgärligt som helst.
På lördag blir det oxå väldans trevligt. då ska jag och Niclas hem till Sara och Rasmus och käka middag. Lovade henne att bjuda på käk, så jag står för matlagningen. Kycklinggryta med pesto och kokos tänkte jag det skulle bli. Det är smaskens.
Om en timme är det dags att dra till stallet igen. Skulle grymt gärna vilja rida utomhus, men det blir ju tyvärr mörkt så fort. Skulle också vilja att det går riktigt bra i dag. Känns som om de senaste gångerna har varit mer bortkastade än en spott i Altlanten! No nice. Middag hos Hanna blir det iaf, och det brukar ju alltid vara trevligt. Får se vilka kulinariska höjder vi lyckas uppnå.

Varför?

Är så jävla arg på en viss person nu. Men arg är nog inte rätt ord. Känner mig uppgiven och besviken. Om han nu kännde på samma sett, varför vägrade han då att försöka? Det här borde vara överspelat för ett jävla bra tag sen, men av nån anledning blir det aldrig det. Mest av allt är jag nog arg på mig själv, för att jag inte vågar bryta till 100 %

Uppdatering nödvändig?

Ja lite kanske. Få se nu.... Kit Denise och Mathias kom ju som bekant hit. Hann tillochmed städa rummet :P mkt bra gjort. Sen drog vi iväg till Hirschen, och det var mkt trevligt. Vi dansade och hade det allmänt najs. Jag träffade Danne och blev glatt överraskad. Denise drog av nån snnledning hem extremt tidigt, Mathias spydde på toaletten och Kit hånglade med nån snubbe. Bara jag som höll mig i skinnet med andra ord.

Söndagen var extremt seg, men pallrade mig ändå iväg in till stan och mötte upp Kit och Emil. Var trevligt som alltid. Vi satt och drack te vid utsiktsplatsen och njöt av livet i allmänhet.

I dag har jag jobbat, och fick medhåll av Victor om att et visst dagis är mindre bra än andra.Fick dessutom veta att jag inte behöver vara där i veckan. Kände mej mer lättat än en heliumballong!!! Detta betyder oxå att jag med största sannolikhet är ledig i morgon, vilket betyder lunch med Kit. Riktigt härligt.
Men i kväll ska jag by5ta sängkläder, ta en lång härlig dusch, och sen läsa vidare på Vävarnas Barn. Härligt :)
Puss på er

Motivation tack!

Varför är det så in i helvete jobbigt att städa? Kit kommer om typ 3 immar och Mathias och Denise en timme senare. Jag har inte lyft ett finger för att få ordning i mitt rum ännu. Vart hittar man motivation? Jagvet att det är så jävla skönt när det är klart, men som när det gäller det mesta så kan jag bara inte ta mig i kragen och börja!!

Sleepyhead

I kväll är det party! Och jag har varit dum nog att säga att vi kan vara hos mig innan. Mitt rum ser ju som sagt ut som en knarkar-kvart, och jag okar inte städa!!!! Just nu ligger jag i sängen under täcket och kollar på Höök på SVT play. Allt för att hitta ursäkter att inte ta tag i städningen. Ska dessutom hinna iväg till bolaget. Ujujuj.
Något som stör mig extremt mycket är att vår digitalkamera verkligen inte fungerar. Förmodligen är det något med kameran som gör att batterierna tar slut direkt. Hade tänkt roa er med några ful-bilder från helgen i Gislaved, men eftersom jag inte får igång kameran så går inte det. Gud vad synd :P

Gud hatar mig, och jag tror inte ens på honom.....

Så känns det. Fan vad jag är irriterad på mina chefetr nu!!!! Det är för fan inte mitt fel att de inte kan kommunicera med varandra! Eller?? JO TYDLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Plagiat

Förlåt Kit men måste bara sno länken. Höll på att dö av skratt när jag såg det här!!!!!!!!!!!!

Skitäckeljävlahelvetesdag

Så känns det efter att ha jobbat i dag. Var på ett dagis jag bara varit på en gång tidigare. En tant där är helt jävla dum i huvudet. Hon har kallat mig gumman hela dagen, som om jag var ett dagisbarn och inte en jämnställd som jobbar där!! Sen under lunchen frågade hon mig om jag kunde ta disken, vilket jag självklart kunde. Nästa fråga löd "Vet du hur diskmaskinen funkar?"  HALLÅ!!!! Det är väl bara för fan att sätta på On och välja program?!?!??!?! Jodå det var det. Men tro på fan, att när jag står och plockar i disken så kommer hon för att visa hur jag ska sätta på maskinen, för andra gången. Sen kommer hon 2 sek senare och säger "Gumman, jag har lagt i diskmedel åt dig" Hur jävla inkompetent tror kärringen att jag är? Så  jag har bara gått och räknat timmarna tills jag skulle få gå där ifrån, och tröstat mig med att jag ska vara på Holmen i morgon. när det är typ 40 min kvar kommer det en tant, och hon säger att tjejen jag vickade för i dag, kommer fortsätta vara sjukskriven. Så nu ska jag vara där nästa vecka också. Till att börja med!!!!! Trodde fan jag skulle dö! Och det vill jag fan göra bara jag tänker på det!

Äckelpäckel

Asså fy fan! Mitt rum ser ut som en jävla knarkarkvart. Och jag orkar inte ta tag i det. Men i morgon ska jag fan städa, så att jag kan gå och lägga mig nyduschad och bara känna den där underbara kännslan!!

Det som göms i snö...

Här är en gammal goding jag skrattade gott åt för många år sedan. Fick höra den igen när jag var i Gislaved a.k.a vischan, fick lite nostalgi-varning. Se, lyssna, njut och skratta på...

Something fishy

Asså jag är cp-trött! Men det är jag ju fan nästan hela tiden! jobbade 2.5 timmar i dag. VÄRT!!! Hann med en sväng till Farsta med Nea. Köpte en bok på bokrean, Det tolfte kortet, lät mkt spännande och för 29.50 var det värt det.

Fick ett överraskande samtal när vi satt och käkade i dag. Från Danne. Är ju inte direkt van att höra av hnm. Slutade iaf med att han kom förbi en snabbis (mest för att han ville bevisa att han fått körkortet) men det var sjukt kul att kunna säga hej iaf.

Och för er som ännu inte sett Färjan på 5an. För guds skull gör det!!!

Spontana tankar, leder till spontana händelser

I går skulle jag möta upp Kit Denise och Mathias för att käka lunch på Fåtöljen på Hornsgatan.  Sen gick vi till Fåtöljen på Götgatan och fikade. Där kom vi på att gå på bio vore fan skoj. Sagt och gjort, vi köpte biljetter till Patrik 1.5. Mathias var extremt angelägen om att dricka öl, så innan bion gjorde vi det. Efter bion var Mathias och Kit inte nöjda så då gick vi och drack vin. Det var grymt skönt att bara kunna umgås med folk som ville ta saker och nitg osm det kom. Spontanitet är underskattat.

Seg morgon

Igår var jag i Bro. Ni kanske undrar vad fan jag gjort så långt bort, och då kan jag tala om för er, att jag och Kit  varit på middag hon Nea och Andreas. Har haft en supermysig kväll, med god mat, gott vin och väldigt trevligt sällskap. Det som verkligen slår mig när jag är med dem, är hur extremt väl fungerande de är tillsammans. De kompleterar varandra som man själv bara kan drömma om att få uppleva med någon. Och de utstrålar dessutom ett lugn och en trygghet som är jävligt najs.
När jag och kit åkte hem, åkte vi till Gamla Stan för att vänta in tunnelbanan där, så vi kunde röka. Då är det några killar, kanske sex stycken, som står längst ner på perongen och verkligen bråkar. Den ena killen blev omkullputtad, och han var jävligt nära att hamna på spåret. Min första reaktion var verkligen att springa och gömma mig. Fegt som fan jag vet, men vad ska man göra? Kan bara tacka min kyckliga stjärna att jag inte var själv. Kit tänker tack och lov rationellt, så vi går ner till spärren och talar om för tjejen som sitter där att det är bråk på perongen. Vad mer kan vi göra lixom? Det värsta är, att det tar mer än 10 min för väktare att dyka upp, då är de för det första på fel perong, och för det andra så sena att killarna hunnit med ett tåg. Känns oerhört tryggt! Är det den tryggheten som Moderaterna eftersträvar?


En viss person var inte så glad över ett visst blogginlägg jag skrev häromdagen. Själv ser jag inget fel i nått :P


I dag ska jag Kit Mathias och Denise (som tydligen lever) Träffas och käka lunch. Det ska bli mycket trevligt =)

??????????????????????

Nu  håller jag verkligen med Kit. VAD FAN HÅLLER DENISE PÅ MED?!?!??!?!?!?!

perfect match

Drog in till Emil i kväll, och blev bjuden på kärleksmums. Det ni! Sen tog vi en promenad, och började prata om det faktum att Tore från FCZ (om ni mins) har raggat på Stina. Vore det inte en perfect match?

                 





Och vad ska man med Ljungberg till när man har Tore?


Det är inte lätt när det är svårt

Den nya kille på jobbet, Vicor, beklagade sig över att barnen inte tar honom på allvar. När jag frågade varför sa han; De tror inte att jag är en fröken. Synd att han bara är en vikare, han höjer humorn.

Sleeeeeeeeeepy

Jag är så galet trött! Kan bero på att jag varit bortskämd med jobbtider, och inte är van att börja jobba kl åtta. Och pga det somnar jag inte i tid.
I dag fick vi en ny arbetskamrat. En snubbe som heter Victor, är 19 år,och nu ska jobba på dagis. Väldigt trevlig var han.
För övrigt tror jag Nea tycker jag är lite vulgär.

RSS 2.0