Fjärilar smakar och luktar med fötterna

Åååh jag har världens underbaraste mormor och morfar...
Saknar..

Datamusens riktiga namn är "X och Y bildskärms komponent"

God morgon älskade läsare! Välkomna till bloggen, där vi inte gör skillnad på någon (jag är ju faktiskt bara glad att typ 3 pers läser den överhuvudtaget).

Kollar just nu när Matilda spelar Guitar Hero, inte alls roligt om jag ska vara ärlig, men jag kände att jag måste ta en paus från diskandet.

Vet ni, jag måste börja mitt nya liv snarast. Sitter och tittar ner på min mage, och gott folk, det är fan inte en vacker syn!!

Jag känner att jag nog skulle kunna gå och lägga mig och sova ett tag till, och ärligt, varför inte liksom? Ska bara diska klart först.

Peace Out!!!!!


Och Darling, vi kommer snart upp :D

Iguanödlan har två penisar

Tack för din anmälan!

Vårterminen 2010

Du har anmält dig till följande utbildningar:

1. UMU-01603 - Lärarprogrammet Förskola/förskoleklass 210hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Umeå universitet, Umeå

En snigels toppfart är 1050 gånger saktare än Maurice Greens

Och den rubriken sammanfattar rätt väl dagens metala status. Har nog aldrig längtat så mycket till helgen som den här veckan...

15% av alla som dör gör det sovandes

Livet är verkligen inte på topp... Vi är snart sönderstressade på jobbet, och ovanpå det kommer nästa bomb....


Men det finns ljuspunkter. Daniel var förbi i dag. Min älskade lillebror...
Stina och jag äter choklad, cashewnötter och dricker the framför Idol.
Jobb i morgon, plus två kvällmöten. Arbetsdagen kommer nog krypa upp mot en 14 timmar.....

7 personer i Sverige heter Pirat, varav 3 i förnamn

Nu har det gått så där onödigt lång tid igen sen jag bloggade. Men har i ärlighetens namn inte haft tid. Sitter fortfarande på jobbet. Ska iväg till Nea och Andreas sen och kolla på Färjan, så tyckte inte det var någon ide att gå hem mellan. Så kära vänner, häng kvar så ska jag hämta lite yoghurt (middag).

Tack för tålamodet. Våran städare kom nyss, han måste väl tycka att jag är helt bäng i huvudet som sitter kvar....

Nåja, vart var jag.. Tror jag var på väg att berätta om vad som hänt den senaste tiden. Vi börjar i fredags. Åkte hem till Matties mormor för en stilla vinkväll, Sara kom också. Inne på systemet lobbade jag hårt för att vi skulle köpa en box, och självklart får jag min vilja igenom. Efter Vi har käkat, kollat på Idol och Kändisdjungeln (herre gud vilket bottennapp), så åkte Sara hem. Jag har då bara fått i mig tre glas vin, somnar sen glatt på soffan. Vaknar vid ett av att Mattie väcker mig på ett extremt lugnt vis.... Går och lägger oss. Vaknar vid sju av att Mattie snarkar.... Påpekar det för honom när vi går upp igen vid tio. Han tittar bara lugnt på mig som om jag vore dum i huvudet och säger "Säger vem då Amanda?"
Jag dementerar att jag skulle snarka över huvudtaget!!!!

Vi drog sedan bort till Djurgården, Matti skulle jobba, och jag mötte upp tilda för att gå på Skansen. Det var helmysigt =) Sen stressa hem, duscha och byta om för att åka till Södertälje för att gå på Niclas mosters 40-års fest. Den kan väl sammanfattas så här, Sjukt stel inleding, stämingen lättar upp avsevärt när spriten kommer fram efter middagen. Falska anklagelser. Singstar och en onykter kusin. Kom hem halv sju på söndagmorgonen....

Sov till tre, mkt skönt. Sen drog jag iväg till Kärrtorp för att inspektera Hanna och Björns nya lägenhet. Den är under totalrenovering, så fick ta och måla lite =) Hanna och jag käkade middag på den lokala pubben/pizzerian. Ni kan ju tänka er vad det hängde för folk där. Hanna hängde med hem till mig sen, och vi låg och kollade på How I Met Your Mother tills vi somnade =)


Nu ska jag käka min middag, och sen bege mig mot Råcksta =) Skulle väldigt gärna vilja se Svenska Hollywood-Fruar efter färjan, men får se hur trött jag är då....


Ryan Adams och Bryan Adams fyller år samma dag

Jag börjar få slut på onödiginformation.......måste hitta på nått annat. Förslag?

Nu är det Idol! Äntligen!!
Vad gör ni?

Lammgamens magsyra är så stark, att den kan lösa upp en spik på några timmar

Jag måste bara säga att jag starkt rekomenderar alla att gå på spökvandring! I lördags var jag med Emil och Sara på en spökvandring i Gamla Stan. Så jävla kul!! Mathias var dock ganska sur över att vi gick utan hnm, så det blir en tur på onsdag igen.

Kolla själva på Mike the Poet 


Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden

JAG SKITER FULLSTÄNDIGT I CHRISTER FUGLESANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår

"Jag hatar den här jävla satsen" säger en uppgiven och frusterad Matilda

Ställer man en pepperonipizza på Venus så är den klar efter runt 9 sekunder

Frågan är hur lång tillagningstid andra pizzor har...?

Nej nu till det jag verkligen ville säga. Camilla berättade om en incident hon var med om på en förskola någonstans i stockholm.

Alla mammor brukade stå kvar och prata med varandra och lixom visa upp sig. En mamma bad sin dotter om en puss när hon skulle gå. "Jag vill inte pussa dig" sa dottern då "Nähä, varför inte det?" frågade mamman. Dottern svarar "För du hade pappas snopp i munnen i går"


RSS 2.0