Can´t read my, can´t read my...

Hej alla glada (eller snarare irriterade pga bristen på uppdatering)!!
Ville bara tala om att jag vart och shoppade med Nisen i dag. Och om ni har tur, så orkar jag lägga upp bilder på inköpen senare i kväll. Men tills dess får ni nöja er med följande klipp, som jag specielt tillägnar Mattie....



A seven nation army couldn´t hold me back

Jag har haft en fantastisk helg! Lördagen inleddes med en spruta, middag och vin med Camilla. Sen iväg och kolla på Winnerbäck som var heeeelt magiskt. Efter det drog vi in till Medis och tog en öl medans vi väntade på Camillas polare. När de väl dök upp, blev det ett himla snack om hurvida jag skulle klara kvällen eller inte. Vi skulle nämligen på Gay-klubb!
Och satan i gatan vad roligt det var! Jag har träffat så underbart gulliga människor i kväll, och alla var så artiga, snälla och öppna. Det var lite märkligt att kunna vara ute, och inte bry sig om något, bara festa loss och ha skitkul! Kunna stå på dansgolvet och dansa skiten ur sig, utan att behöva ägna en tanka åt vad killen man dansar med har för avsikter. Då står man ut med ett och annat nyp i arslet, för på något märkligt sätt är det bara en gullig gest från deras sida.
Träffade världens gulligaste kille vid namn Håkan, som bor i Farsta och utlovade efterfest. Men självklart genomfördes inte de planerna. Lite tråkigt, men men.

Nu ska jag ladda om. Dricka upp mitt kaffe, gå ut med hunden, duscha, och sen åka in till stan med gullungarna Matie, Sara och Denise för en fika =)

Ett annat ljus på himlen är att på onsdag ska jag äntligen hämta bustrollet Rasmus <3 Niclas har loovat att föllja med, så det kommer bli en kanonkväll! Saknar alla tre Södertälje-bor jättemycket!!

Nån jag saknar ännu mer är Kit, men hon är ju aldrig hemma, och har alltid sjukt dåligt med batteri på mobilen, så tyvärr hinner vi inte prata så mycket som jag skulle önska. Men förhoppningsvis kan jag snart komma upp och hälsa på <3

Nu knackar verkligheten på, dags att rycka upp sig ur dimman och ta tag i allt som ska göras....

PUSS!!!


Dags för ett ställningstagande

I det blogg-krig i mini-format som stormat mellan min kära vän Mathias, och nån bloggare vid namn Mimo (har aldrig hört talas om människan, men tydligen har hon en hel del läsare, kredd till dig) så står jag självklart på Matties sida!!'




RSS 2.0