För i helvete

Är det meningen att jag ska vara i ett ständigt kåtrus? Måste Ed Westwick vara så satans snygg?!?!?!? Ultimata trekanten är ju lätt Ed Westwick och Gale Harold









Lycka till och sova nu!!!!!!

Kåtslag!!!

Det här är fan min man! Skulle inte tacka nej om han stod i min dörröppning. Kåtslag är nog inte ett tillräckligt starkt ord!








För övrigt är jag otaggad när det gäller det mesta. Orkar inte ens läsa era bloggar. Fy på mig.

Home sweet home

Herregud, hur fan lyckas man försova sig när man inte börjar förens kl elva? Jag gjorde iaf. Vaknade två minuter i elva, då jävlar blev det fart kan jag lova. Och självklart så glömmer jag nycklarna i hetsen och stressen. När jag slutade var det ingen hemma, så fick sitta och vänta på pappa i 40 min. KUL JÄVLA LIV!!!!!!

Något väldigt bra är iaf att alla serier kommit igång igen. Skulle kolla på Greys i dag, men insåg snabbt att jag måste se om sista avsnittet först :P Så det gör jag nu. Sen har jag ett rykande färskt avsnitt av Greys på hela en och en halv timme, och sen; Desperate Housewives. Fyfan vilken härlig kväll det kommer bli :D I morgon blir det gossip Girl!
Ibland är livet underbart. Haha

Tidsbrist!

Jag skulle ha packat i går kväll! För nu ringde dom från jobbet och vill att jag ska komma dit! Försökte säga nej, jag försökte verkligen, men det slutade med att jag lovade jobba 10-12. Nu fan måste jag börja packa om jag ska hinna! Hade verkligen en plan för allt i dag. Den sprack ju rätt ordentligt. PANIIIIIK!!!!!

Amanda, behöver jag pass!

I morgon bär det av till Gislaved!! Finally! Niclas frågade lite försiktigt om han behövde pass med sig. Höll på att smälla av till han började skratta och sa att han skämtade. Men jag undrar jag. Känns drygt som fan att veta att bussresan till Jönsköping tar 4.5 timmar, och därifrån till Gislaved tar det ytterligare ca 1 och 20 min. Fy fan. Men trevligt med sällskap iaf. Men nu Cissan är det så, att vi är flera här i sthlm som tycker att det är dags för dig att komma hit och hälsa på. Eller iaf höra av dig när du är här :P
Kanske är det så att man borde börja packa, men har tvätt kvar i torktummlare. Lättare att packa när man har alla kläder framför sig. Gud vad jag avskyr att packa. Och det är om möjligt ännu värre att packa upp. Dessutom känner jag att det vore sjukt najs med bil och körkort, så man kunde bila ner.
Oj vad jag började klaga nu, men sånt är livet. Haha. Hoppas och tror iaf att det kommer bli en toppenhelg :D

Goooood morgon god morgon god morgon....!!!!!!

En ny dag, ett nytt liv? Haha knappast. Däremot håller jag nog med farbror mekler i hans påstående "Denna dagen ett liv" Jag tycker det är ganska uppmuntrande att tänka så. Att dagarna inte är helt värdelösa saker som svävar förbi, även om det kan kännas så ibland, speciellt när man inte jobbar.  I dag ska jag jobba. Dock bara halvdag. Det suger, men bättre än inget. I morgon är det Gislaved som gäller. Äntligen. Då blir det "Denna helgen ett liv". CIssan tyckte på fullaste allvar att vi skulle käka pizza i fyra dagar!! Seriöst? Aldrig att jag gör det!


Så min fråga till er i dag; Hur länge skulle ni stå ut med skräpmat? Är fyra dagar lätt som en plätt, och jag en fjant, eller är det fler som vill variera sig lite?

Att vara eller inte vara...

Naken...? Det är verkligen frågan. Iaf om man precis sett Outsider, som en annan har gjort. Varför kollar man på Outsiders kan man fråga sig. Tja för att man är så sjukt mkt mer nyfiken än man vill erkänna. När jag började kolla var det mer, "Oh gud, det är en naken karl på min dataskärm!!!!", men det gick över. Jag dömmer absolut ingen för hur de väljer att leva sina liv, och alla som var med förstod ju iaf att deras nakenhet kan verka stötande för omvärlden. TACK!!! säger jag bara. Jag skulle nog titta både en och två gånger. Vad som verkligen slog mig, var att det verkar mest vara män som är naturister/nudister. Varför då? Jag vet bara att jag skulle nog hellre dö, än att vara på en nakencamping i Småland och spela naken-golf, eller att springa ett naken-maraton i Finland!

Men varför verkar fler män vilja vara nakna, än kvinnor? Har ni nån förklaring på det?

Nej vänner, nu ska jag bädda om sängen, lakanet levde sitt egna liv i natt, sen är det dags att sova. Jag tror inte jag sover naken i natt.



Men innan jag slutar, visst bränner man bort hjärnceller i solen, right Sofi?? :P

Ready or not, here I come

Woho!!! Har köpt biljetter ner till Cissan nu. Fy fan vad kul det ska bli att ses igen!! Har längtat.
Käkade lunch med Kit oxå, mkt trevligt. Vi kom fram till att det ska bli våran nya måndagstratidion, för att lätta upp början av veckan. Sen har vi oxå kollat på resor ner till Prag. Längtar dit oxå. Nått fruktansvärt. Villvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvill!!! Och förhoppningsvis åker vi i december. Nu ska jag nog ta en tupplur. Känner mig rätt hängig. Har inte lust att bli sjuk.

Mysteriet med toalettpappret

Här om dagen när jag var på toaletten, tog toalettpappret slut, så där som det gör ibland.Och för ovanlighetens skull, tänkte jag göra en god gärning och hämta nytt på en gång. När jag kolla efter nytt toapapper så finns det inget alls. "Kul" tänker jag, och tar vanligt hushållspapper ist (bättre än inget väl?". När jag senare samma dag går på toaletten, så finns det plötsligt toapapper. Pappa har alltså fyllt på, vad jag undrar är, vart fan fanns det toapappret när jag letade? Skulle bra gärna vilja veta vart han har sin gömma.

ZzZzZz

Jag fattar inte varför jag är så satans trött hela tiden?!?!? Så därför ska jag sova omgående. Sov gott

Ågesta hela veckan

Eller tja, hela helgen iaf. Har nyss varit på clinik där, som ordnades av Leksands Knäckebröd, som är sponsorer åt Kristian v K (kolla vad bra jag är på smygreklam). Leksands Knäckebröd gav ut små gottepåsar med knäckebröd, mjukost och nån konstig fullkorns-smoothie från Axa. Jag fick mjukost med räkor (jag hatar räkor) så jag bytte till mig en med bacon av Niclas :D Smoothien var hur vidrig som hellst. Min skulle vara med tranbär och lingon, och då förväntar jag mig något rött. Det var en tjock, lite svagt brunaktig vätska med typ havregryn i. Och den var supersöt. Skitvidrig med andra ord! Ska snart tillbaka på galamiddag som Ågesta fixar för att fira Ågestas 40års jubileum. Funderar dock på att ta 21.21 bussen därifrån och möta upp Kit och Emil i stan :) VI får helt enkelt se hur det blir. Jag hoppas på en trevlig kväll iaf.

Play it again Sam, play it again

Sara påminde mig om en väldigt viktig sak gällande Pettson i Snickarboden. Hon jag och Amanda upptäckte ganska fort i ettan att vi alla spelat det spelet. Pettson i Snickarboden är ett spel som utspelar sig i Pettsons Snickarbod, hör och häpna. Där kan man spela en massa andra spel. Bland annat ska man leta reda på en massa små gubbar som gömt sig. Då sitter det en gubbe och ger en ledtrådar. Han säger så här; Mina bröder har försvunnit kan du hitta dom? Den första gömmer sig bakom något gult (tex).  När man sen har hittat gubben säger han; Hej hej på dig min bror!! sen skarttar han väldigt roligt och fortsätter; Nästa bror har gömt sej bakom något som (sniffar med näsan) luktaar.

I ett annat spel skulle man leta reda på en figur som tagit Pettson såg, detta gör man genom att matcha olika kroppsdelar tills man får fram figuren. Ledtrådarna får man av vittnet till stölden som säger så här tex; Pettsons såg har blivit stulen och jag såg tjuven. Tjuven hade nått i handen. Detta gjorde vi snabbt om till; Kennets krycka har blivit stulen och jag såg tjuven. Steven hade nått i handen.

Okej det här kanske blev lite väl internt, men satan vad kul vi hade åt det!!! Eller hur Sara?!??!

Hälsokontroll

I dag på jobbet kom ett av barnen fram till mig, med en bit näver i handen. Och han sa mycket myndigt "Jag ska ta ditt blodtryck." Och det fick han. "50 meter" blev svaret. Jag frågade om det var bra, och fick svaret "Ja mycket bra, du ska få ett piller"
Jag väntar fortfarande på mitt piller.

Med risk för att låta väldigt barnslig, har jag en enorm lust att spela Pettson! Nån som spelat det någon gång? Pettson i Snickarboden, Pettson i Trädgården och Pettson i Mucklornas värld. Extremt fantasifulla och underhållande spel. I Pettson i Trädgården gäller det att hitta den underjordiska trädgårdsmästaren, som får allt i trädgården att växa så det knakar. Är fortfarande lite bitter över att mina grannar har hittat honom men inte jag. Vill ha revanch!!!! Men nu hittar jag inte skivorna.

Kvällning

Vi måste helt seriös köpa mer te. I går hos Hanna drack vi lapsang, vilket jag inte druckit på evigheter. Vill haa!!

Yes!! Har nu fått hem första säsongen av Black Books, en underbar engelsk komediserie om en elak, cynisk, alkoliserad man som driver en bokhandel. Extremt kul. Massa brittisk humor! Så det är vad jag ska kolla på när jag sett klart avsnittet av Shark. I morgon är det ett nytt avsnitt av Top Model!! Wäääj.

Såg ni förresten bonde-Fredriks syrra på Idol? Väldigt underhållande!!

Sleeping Beauty

Usch och fy och blä!!! Tänkte ta en tuuplur vid två-tiden för att sen gå ut med hunden. Stina och Matilda väckte mig vid fyra, skitförbannade för att jag inte gått ut med hunden. Fattar inte att jag kunde sova så länge :s kul det kommer bli att sova i kväll.

Mobilen ringde nyss, och jag hoppades verkligen att det skulle vara om jobb. Det var en förvirrad skåning som ringt fel.

Var i stallet i går, hoppade Zoran. Har nog aldrig hoppat så bra. Börjar få lite självförtroende när det gäller hoppningen! Sen var det middag hos Hanna. Frida följde till och med dit. Vi hade supermysigt och satt och åt och fikade till över nio. Björn var oxå med, vilket alltid betyder lite djupare diskussioner än vår vanliga skitsnack. Haha.

Nu ringde mobilen igen, och nu var det jobb! Wää. Det tråkiga är att jag inte kan luncha med Kit i morgon, men hon förstår nog.


Hard work work

Har faktiskt jobbat i dag. Wääj! Mamma kom ner och skrek på mej strax efter åtta, då hade Ullis ringt. Hon brydde sig inte ens om att prata med mig, utan bara mamma, som försäkrade henne om att jag kunde jobba. Gissa om jag blev utskrattad på jobbet på grund av det. Kom hem strax efter ett i går natt, var hos Sara med Niclas i Södertälje hamn, och käkade middag, kollade på film och gosade med Rasmus. Så jag var rätt så trött. Somnade därför självklart på soffan när jag kom hem, så är inte direkt sömning nu.

I morgon är det ridning igen, känns mkt bra, hoppas på Zoran. Sen är det äntligen middag hos Hanna, like back in the days! Men nu ska jag kolla klart på Top Model, och sen antingen lyssna på Åke Edwardsson eller kolla på En skön historia. Vad bli bäst?


Veckans citat:
 Niclas, precis när Sara ammat klart, och han frågat hur ofta Rasmus äter
"Men, vart tar all mat vägen?"

Who made you leader of this outfit?

Woho vad jag handlade igår! Eller tja jag handlade inte mkt, men det kändes psykat bra!! Orkar verkligen inte lägga upp bilder på det, men frågar man snällt så kanske. Nea bjöd mig på middag i går. Väldigt snällt gjort, och vi hade en riktigt trevlig kväll. Men satan vad fort jag blev påverkad. Tror att det tog 3 glas vin, och sen var jag dragen! Lite läskigt att det går så fort i bland. I dag ska jag på middag igen, med Niclas hemma hos Sara. Ska bli kul att se lägenheten och gulla lite med Rasmus :) Fick spel när jag skulle försöka välja vilka kläder jag skulle köpa åt hnm. Det finns ju en del att välja på, och det är såååå kul att handla barn-kläder.

Trötter

Jag är så sautans trött! Jag sover helt klart för mkt och aktiverar mig själv för lite. Så nu vill jag hellst sova ist för att hoppa in i duschen och göra mej klar för att möta Nea i Farsta. Ligger hellre kvar i sängen och kollar på Top Model 10 :P
Köper jag nått i Farsta lovar jag att agera modebloggare och lägga upp bilder.

Tio fingrar tio tår

I dag har jag verkligen lagat mat hela dagen. Det var ju lixom tajm för gatufest. En mkt trevlig årlig tillställning. Alla (eller ja, nästan alla) på gatan möts, dukar upp långbord på gatan och äter middag ihop. I  vanligva fall brukar detta ske i augusti när det fortfarande är lite varmare kvällar, men i år vart vi lite sena. Nåja det var en väldigt trevlig kväll iaf, och de nya grannarna var väldigt trevliga. De får helt klart godkännt!
Och i morgon är det äntligen melodikrysset igen. Har saknat våra lördagsmornar, men frukost och melodikryssande :) Meddelar i morgon om vi klarade det eller ej.
Puss och god natt

It´s been a blast

Någon har väldigt tråkigt. Tycker att det är helt underbart att nån/några väntar väldigt ivrigt på uppdateringar. Hur förklarar man annars 11 sidträffar, men bara 3 unika besökare? Haha! I dag är det gatufest. Woho! Så Jag måste at mig i kragen och hitta på nån bra mat, och åka till systemet, det är nästan viktigast, för har jag tur kommer Niclas hit, och vi fattiga själar som inte har råd att gå ut, får sitta i goda vänners lag och dricka oss aspackade på rödvin ist. Det kommer bli en bra kväll :)

Man ska inte ropa hej!!

För några dagar sedan var jag och Nea på en liten promenad i natursköna Sköndal. Vi pratade om tandsten. Hon har tydligen haft det, och jag konstaterade att det är nått jag aldrig haft i hela mitt liv. I dag var jag således hos tandläkaren, och han pillade och trixade lite extra i dag tyckte jag. Sen tar han fram en sån där vass hemsk sak som bara tandläkare har och säger "Det här kan kännas lite obehagligt, men jag ska bara skrapa bort lite tandsten" Tji fick jag för mitt statement lixom.

Snart ska jag göra en jäkla chansning. Messade Kit och frågade om hon har tid och ses i dag. När jag kom hem (typ halv 7) hade jag fått ett mejl. Hennes mobil hade dött och hon bad mej ringa hennes jobb eller mejla. Det har jag ju verkligen inte haft möjlighet att göra, men hon berättade oxå i mejlet att hon är klar på komvux halv nio, och jag tänkte vara där. Har ju inte direkt kunnat få tag på henne, så håll tummarna för att min chansning går hem :)


Doobidobidobidooo

Fantastisk, ska åka om ca 30 min och jag är så gott som klar! Det är inte ofta det händer. Så nu ska jag alltså för andra gången på två dagar till Södertälje. Håll tummarna för att det blir rätt i dag, orkar inte med tredje gången gilt.

Nått som stör mig otroligt, är att msn inte funkar, och att jag inte kan läsa Denises blogg :s Så fort jag försöker komma in på sidan står det att den är lösenordsskyddad. Denise, vad fan händer??

Förövrigt är det förvånansvärt många som verkar läsa bloggen. Visste inte att jag hade ett så intresant liv och så många beundrare :P men å andra sidan är ni väldigt dåliga på att kommentera!!

Tankspridd

Glömde helt bort, i kväll är det ju Idol, och jag tänkte dela med mej av min absoluta favorit hittills. Nils Fredriksson är helt galen, och han audition ser ni här

Nu ska jag fixa havregrynsgröt till middag (för jag är lat) och ladda inför Idol :)

"Mamma, jag vill ha hår"

När jag var ute med hunden i dag, passade jag på att gå förbi min gamla arbetsplats. Självklart blev jag mött av Rebecca som glatt sjöng på högsta volym Jimmy Janssons Amanda. Hon älskar att jag hatar den. Jag klagade lite på att de aldrig är sjuka, jag får ju inte jobba då, men när det kom fram att det går magsjuka blev jag inte lika taggad att jobba. Men å andra sidan, en liten släng av magsjuka kanske vore bra för vikten?
Pratade oxå med Lia som jobbar där, vars son går på ett annat dagis jag jobbat mkt på. Hon berättade att hon skulle klippa hans hår med en sån där klippmaskin ni vet. Så hon ställer in den på ca 1 cm eller hur det var. Men hon glömde någonting, så när hon börjar klippa, är det hennes mans inställning som är kvar, 3mm. Har inte sett resultatet själv, men som hon sa, "Han ser ut som ett cancer-barn!!!" och tydligen hade den lilla herren (han är 3 år) sagt när han såg sej i spegeln "Mamma jag vill ha hår" Höll på att garva arslev av mig!!


Riktiga vänner säger sanningen 2

Okej! Alla ni som känner mig vet att jag är tankspridd, missupfattar saker och gärna överdriver. Men ni brukar inte gnugga in det mer än nödvändigt. Tack? Men Sara, Sara hon tyckte att det var så hysteriskt roligt att jag åkte till Södertälje i dag, i tron om att jag skulle till tandläkaren, ochd et visade sig att det är på torsdag jag ska dit, att hon ägnade ett blogginlägg om det. Riktiga vänner säger sanningen?



Vill ni gotta er lite mer i misstaget jag gjorde i dag, kan ni ju alltid läsa vad Sara hade att säga om det.
Men du Sara, nu ska jag ut och röka, suger det att amma? :P haha

God kväll alla tomtar!

I morgon ska jag slå två flugor i en smäll! Har en tid hos tandläkaren så ska passa på att träffa Niclas oxå. Förhoppninsvis joinar Tiiger oss oxå. Den nyblivna mamma som inte verkar ta sig tid att ta det lugnt. Hon är alltid på språng.  Iaf ska jag vara i Södertälje halv ett, vilket betyder att jag måste åka hemmifrån strax efter elva (hemska tanke), och jag måste gå upp ännu tidigare!!!!!!! Det är förjävligt! Har inte gått upp innan tolv på väldigt många dagar nu. USCH

Damn, we're in a tight spot

Asså fan vad man ställer om dygnet när man inte jobbar, i dag tvingade jag mig själv  att vakna kl 12. Kom upp ur sängen typ 13 :s not good. Sitter iaf och kollar på O Brother, Where Art Thou? om ni undrar över dagens bloggtitel.

Var förövrigt på demonstartion i dag. Det ni. Ågesta hade organiserat en demonstration vid Stadshuset för att få pengar till ett nytt ridhus. Hoppas bara att det var värt att gå dit. Men nu är det mer film och lite sudoku som gäller :D

Dagens fråga;
Fågel fisk eller mitt emellan?

Helg-summering

Hade skitmysigt i går när Kit och Emil kom över på middag. Vi åt supergod mat, drack vin och hade det allmänt mysigt. Det var meningen att Niclas skulle komma oxå, men han bangade för att han var för trött. Därför blev jag lite störd när han messade och bad oss komma på fest i Södertälje, och han måste ha läst mina tankar, för han skickade även detta urgulliga medelande; "Förlåt för i dag, men allt är helt fucked up. Just nu. Du är verkligen min bästa vän, älskar dig"  Blev väldigt rörd av det meddelandet, och han var genast förlåten. Dock åkte vi aldrig dit, eftersom det redan var sent, och lets face it, det är inte så kul att ta sig hem från Södertälje mitt i natten. Vi hade iaf jättetrevligt, och det blev väl lite mkt dricka kanske.

I dag var jag med mamma och Hanna på Stadsteatern och kollade på Arsenik och gamla spetsar. För er som sett filmen vet ni vad det handlar om. Sak samma, jag älskar filmen, men pläsen var en riktig besvikelse. Den var farsartad rätt igenom. Kjell Bergqvist var lysande, och lika så tanterna, Yvonne Lombard och Meta Velander.
Hanna och jag vandrade vidare sen och hamnade på Chokladkoppen i Gamla Stan och fikade lite :) Sen gick vi vidare till söder, träffade Emil, gick en liten promenad med hnm oxå.
Nu är Hanna hemma hos mej, och hon har klämt i sig en macka, en panpizza och gjort chokladbollar. Jag har avstått från allt -stolt-

Frusna pannkakor och städhysteri

I går var jag med Emil på Ikea. Det är alltid lika kul där tycker jag. Fick skjuts med pappa och Matilda till Älvsjö,och pappa muttrade om att han absolut inte försår det roliga med Ikea. Nähä? Jag förstår inte det roliga med Clas Ohlson! Nåja, det kändes iaf mkt vuxet att gå runt med Emil och titta på garderobslösningar, sängkläder och annat. Sen skulle vi fika på våning två, där vid barnens Ikea ni vet. Jag köpte en super god macka, men Emil ville ha pannkakor. Då får han två djupfrysta pannkakor på en papptallrik, som han förväntas värma själv i mickron. Till pannkakorna hade de dessutom bara lingonsylt. Lite dåligt. Fikade även med Emil och Kit inne vid Nytorget på kvällen. När jag kom hem började jag städa. Och jag skämtar inte om jag säger att jag var som en tomtenisse på speed! Iaf är det galet rent i mitt rum nu!! Feels good. Och i kväll kommer Kit Emil och förhoppningsvis Niclas och hunden Morris hem till mej och käkar middag och dricka massa vin :) Tyvärr är Nea fast i Bro på middag och fotboll :(

Riktiga vänner säger sanningen

Okej, tydligen är det inte bara Stina som tycker jag är en mes. Kit höll med henne hårt och asgarvade hon med! Vilka vänner man har. Vågar nog påstå att det bara är Nea som lider med míg, och möjligtvis mamma, men det är hennes jävla plikt!! Nu ska jag ta mig i kragen och försöka städa mitt rum!!! (kommer förmodligen inte hända)

Löööööövliii

Jag är nog världens mes. Har väl ganska exakt 37 grader i normaltemp, och i går hade jag 37.6, och blir helt utslagen av det, av 0.6 grader!!!!!! Min stöttande syster höll på att garva arslet av sig. TACK STINA!!!!! För övrigt håller jag på att bli helt återställd, mycket skönt. Har för första gången ätit hostmedicin i tablettform. Funkar superbra!! I morgon ska jag (om allt går enligt planerna) träffa Niclas och Kit. Tanken är ett bio-besök, men det går nästan bara skit på bio, och allas åsikter går i sär, så vi får väl se hur det blir med den saken. En sista fråga; Vad heter egentligen alla tår? Man har ju tummen, pekfingret, långfingret, ringfingret och lillfingret, men jag vet bara att det heter stortån och lilltån. Har fått höra att tårna har samma namn som fingrarna, men får det inte stt gå ihop. Jag har väldigt korta tår, och min syrra har en väldigt lång andratå (som många kan ha). Borde inte då den tån, även om det är den andra tån och inte den tredje, heta långtån?? Får det verkligen inte att gå ihop. Förslag någon??

Nässpray och cashewnötter

Så kan nog min dag sammanfattas. Det jobbiga med att vara förskyld, speciellt när man vill hosta helatiden, är när man hittar fantastiska klipp på nätet, och bara vill asgarva. Mins ni Linus på linjen? Tyckte ni det var kul? ännu bättre!! Luta er då tillbaka och njut av dessa två, aningen skruvade versioner.
Första
Andra






Türkisch für Anfänger

Die, in der ich leider erwachsen werde. Yagmur är sur på Doris, eftersom hon tycker det är hennes fel att hon av misstag råkade äta fläskkött. Lena vill bli behandlad som vuxen och låtsas därför vara intresserad av Axel. Men det blir inte så lyckat för Axel är kär i Lena på riktigt. Del 7 av 12.

Det här är alltså vad man får nöja sej med i tv-väg om man är hemma och är sjuk?

08.09.01 Version 1.1

Har nyss kollat klart på Top Gear. Är det nån gång som min familj tittar på tv gemensamt är det på tisdagar kl 22.00 när just Top Gear går. För er stackare som aldrig sett det, kan jag säga att det är det ultimata bilprogrammet. Mycket humor, eller nej, det är en underdrift, massor med humor, och det som då är bilar, det kan man ha överseende med!

Har i kväll även luftat mina Umeå-funderingar med familjen. Mamma tycker det är en bra ide (klar som fan hon tycker, hon blir ju av med mej:P ) Stina blev rent ut sagt arg över att jag ens överväger att flytta så långt, och Matilda blev inte heller direkt överlycklig. Men men, dom har tid av vänja sig. Jag med för den delen. Om det ens blir av.

Vill ha något kul att titta på, men har fan inte kvar nått sen hårddisken packade ihop, och det tar lite för lång tid att ladda hem nått nu :( men men, får väl hitta på något och hoppas på att Cissan ringer :)

08.09.02

Klockan är nästan 4, och syrran är på väg att åka till stallet. Jag och andra sidan sitter i sängen och känner mej tung i huvudet. Känns inte bra att missa en ridning till, har nu varit på en gång av fyra. Det ni kära vänner, betalar jag dyra pengar för.

Pratade med söta lilla Cissan i går när jag inte kunde sova. Jag och Niclas måste ner dit snarast!! Vet inte när 17 vi ska hinna bara :( Niclas ska för övrigt på anställningsintervjuv i Åre på Wallmans Salonger den 18-19!! Så samtalet då, gick snabbt över till lite geografi. Pinsamt vad dåliga ens Sverige-kunskaper är. Båda tänkte direkt, att flyttar han till Åre och jag till Umeå, då är vi ju ganska nära varandra. Jo men tjena!!! Åre (för er som inte vet) ligger väldigt nästa Norges gräns, och Umeå, ligger på östkusten, nära och bra va?

Första september-pakten fungerar rätt bra än så länge. Var super duper-duktig och käkade frukost i går, havregrynsgröt minsan. Däremot käkade jag lunch på jobbet, och det är inte världens bästa mat. Skippade dock alla kolhydrater till kvällsmat.

Men för i helvete!!!!

Jag orkar verkligen inte bli sjuk! Och nu ligger jag i sängen med en svidande hals, och typ infekterade luftrör. Jag vet det beror på rökningen. Lite jobbigt är det iaf att ha ont så fort jag anstränger mig eller hostar :(


Snackar med Niclas just nu, är taggad som fan att åka tillbaka till Prag. Saknar det stället le grand much!! Har fått en del att tänka på efter det att Kit nämde Umeå som ett alternativ. Fick panick nyss och insåg att jag borde ställa mig i bostadskö där, men jag är för trött, och det var för mkt text på deras hemsida :P

Nu måste jag nog sova om jag ska ha den minsta chans att orka jobba i morgon.

RSS 2.0