Kollektivet spelar Dot! Det går i vanlig o...

resize_p290310_2 (MMS)

Kollektivet spelar Dot! Det går i vanlig ordning inte bra för mig!


And so I drew a new face and I laughed

Kort uppdatering (det var ju trots allt länge sedan bloggen innehöll text):
*Sömnbrist
*Fylla mitt  i veckan
*Tråkiga föreläsningar
*Roliga föreläsningar
*Rester i skolarbetet
*Elda saker på lektionstid
*Leka mamma-pappa-barn på lektionstid (det är tydligen så man gör på ubniversitetet)
*(det värsta av allt) NACKSPÄRR!!!

Om två dagar flyger Kit och jag hem! Ska bli fantastiskt att träffa alla igen! Ingen som känner att de vill hämta oss på Arlanda???? <3


På Ikea, jajamen!

resize_p270310_1 (MMS)

På Ikea, jajamen!


Frukost på Ikea! Nu kör vi!

resize_p270310_1 (MMS)

Frukost på Ikea! Nu kör vi!


Kollektivet provar på det här med mobilblogg

resize_p260310_2 (MMS)

Kollektivet provar på det här med mobilblogg


I think of her wherever I go, And tiger gets all my love


Will you also keep the world in mind Tell me what you did for all mankind

Det händer saker på Campus kan jag lova. Satt hela dagen i går i Ljusgården med Sandra P och pluggade. Fan vilket härligt ställe att sitta på. Det ska kommas ihåg för framtiden. Lotus låg (ja låg) en trappa ner på läktaren och pluggade. Tanken var den att vi skulle titta på Zinat Pirzadeh som skulle komma och prata. Jag tycker i ärlighetens namn att hon är rätt jobbig, men det är gratis, och i Ljusgården, så vi behövde inte direkt flytta på oss.
Hon höll en föreläsning om feminism, kulturkrocker och hennes uåppväxt. Jag ändrade uppfattning om henne. Visst att hon fortfarande är ganska jobbig att lyssna på emellanåt, men hon hade några riktigt bra poänger!

När det var slut satt jag Henny och Lotus och pratade. Plötsligt dyker komikern Mårten Andersson med entourage upp. Tydligen har Raw Comedy Club någon turné runt om i Sverige för att hitta nya talanger. Såååå, vi bestämde oss raskt för att stanna kvar och titta.
Mårten ställer sig nere på scenen och tittar upp, fråga vilka som ska tävla, ca 5-6 killar räcker upp handen. Han tittar på oss "Ingen av tjejerna som ska tävla?" ALDRIG I LIVET är väl känslan som bäst beskriver oss i det ögonblicket, så vi skakar på huvudet och säger nej. "Haha ni är bara groupies eller?"

Jag vet inte om man kan påstå att humorn killarna levererade var av någon superkvalitet, men modigt gjort iaf!

I dag är det torsdag, och i dag är torsdag = pluggdag! Ska fan bli klar med rapporten i dag så jag kan släppa den sen. Då har jag relativt mycket tid över att göra annat, typ dega i soffan! :P

Under påsken kommer jag och Kit hem! Ska bli skitkul att träffa alla igen. Har redan börjat planera helgen. På fredag är det mat och vin hemma hos Linnea, så JÄVLA NAJS! Och på lördagen har Mathias fått för sig att vi ska grilla, dock verkar det lite osäkert vart vi ska vara, men det löser sig aom vanligt alltid. Men älskade vänner, jag kommer hem på onsdag kväll (31/3) så hör av er så försöker vi ses! ÄLSKAR ER!

I've got sunshine in the palms of my hands Generating slowly Into somekind of a wave of a trance Oh, I'm reacting madly


Something's burning up inside of me but hey girl you can make me feel better this time

The Sandpit from Sam O'Hare on Vimeo.


Aim to please is all you ever do Making all my fairytales come true

Söndag = Bakisdag! Jag har mått som jag förtjänat hela dagen. Helgen har varit händelserik kan jag lova. Lotus bror har varit på besök från Luleå, så kollektivets familj har utökats. Han är numera allas vår bror! Lotus har hållt på att förbereda det Persiska nyåret. Det innebär bland annat att man ska ha en guldfisk. Så i lördags kom hon hem med Gunnar, kollektivets nya inneboende. Någon som har ett akvarium över till den stackarn? Han simmar nu runt i en skål! Hon har även blåst ägg, det såg sjukt kul ut!

Melodifestivalen då, FAN att inte Salem vann! Hans låt är helt fantastiskt! Självklart hade vi Melodifestival-fest, i miniformat dock. Tydligen blev jag rätt full (fråga Tiger och Niclas), men kul var det!

Nej älskade vänner, nu ska jag återgå till att njuta av en tom lägenhet, mitt te och Wallander. Tack för uppmärksamheten.

P.S, ett stooooooort tack till älskade Sara som har gjort om lite på min blogg, det var dags för sommar-feeling tyckte jag =) PUSS till dig älskade vän!


           


Bloggdesign

Amanda har lovat att börja blogga nu, för jag fixade en vårig design till bloggen.

/Sara "Tiger" Andersson


Ohh how I love to be around this particular place I found, No stress at all would waste our time

Tappat bort din kamera?? Det är lugnt. Den här killen har lösningen på ditt problem!!

RSS 2.0