Won’t you be my solid ground?

Älskade vänner, jag förstår inte hur ni står ut med mig och min taskiga uppdatering. Nåja ska försöka sammanfatta lite kort.
Umeå är jättehärligt. Vi bor i en jättehärlig stor lägenhet, jag har fantastiska sambos, dock något galna. Skolan känns bra, klassen verkar kanon. Och jag längar som fan till fredag då alla fantastiska gullungar kommer upp från Stockholm. Stina saknar jag jättemycket. Fattar inte att det har gått över en vecka utan att jag har fått bråka med dig <3

Håller på att läsa min första kurs nu. Det Didaktiska uppdraget. Låter det som rena rama grekiskan? Det är det också kan jag meddela. Ska man hårddra det går det hur på hur man lär ut. Har läst kursen "på riktigt" sen i onsdags, och redan om några timmar ska vi ha vårat första litteratur seminarie. Kan säga att jag fan inte är taggad på det! Känner mig så fruktansvärt oförberedd. Det är så mycket information som har pumpats in dem senaste dagarna. Man ska ställa sig in i sitt boende med alla dem förändringar det innebär, lära sig hitta fram och tillbaka, förstå hur kollektivtrafiken fungerar, lära sig hitta på Campus, förstå alla invecklade steg vi ska gå igenom på skolans intranät, allmän information från skolan, insparken (som jag förövrigt lagt minst tid och energi på), och ovanpå det ska vi redan ha hunnit läsa ca 170 sidor, + tre artiklar, kunna refovisa för tre huvudbegrepp för lärande, och såååååå mycket mer som jag inte ens minns längre. Börjar bli rädd att det här går för fort för mig.

Allt detta bidrar till att jag känner mig extrem ensam i skrivande stund. Skulle vara guld värt om jag Kit och Lotus läste samma sak så att jag kunde få stöd i dem. Blir ibland avundsjuk när de sitter och pluggar ihop. Men nu är det ju tyvärr inte så, och det är helt enkelt något jag måste lära mig att ta itu med själv.

Jag låter verkligen som en extremt ensam människa nu, men det är jag inte. Allt är bara så otroligt överväldigade! Jag saknar er alla otroligt mycket, det hoppas jag att ni förstår, och jag längtar som bara den tills på fredag! Just nu finns det så otroligt mycket kännslor som jag knappt mäkar med.

Önska mig ett STORT lycka till inför i morgon!


PUSS


Morning comes in paradise Morning comes in light

Varför är det så satans jävla svårt att gå upp i tid? Idag tänkte jag gå upp vid 10, men vaknade runt halv tolv. Inte okej! Åkte i alla fall in till Söder för att handla en present åt Elins lilla bäbis. Sen var det bara att dra förbi jobbet en sista gång och hämta alla saker. Det kändes verkligen konstigt att komma dit klockan tre en eftermiddag och bara hälsa på!

Väntade på att Camilla skulle sluta, och sen bar det iväg hem till Therese i Trollbäcken. Vi käkade extremt god thai-mat, pratade graviditeter, klagade på sj, myste med Elins lilla två veckors-bäbis Evelina, tittade på Pingu med Thereses son Isac, käkade kladdkaka och mycket mycket mer.

Jag slogs verkligen av hur extremt mycket jag kommer sakna mina fantastiska kollegor.
Hade ingen större lust att åka därifrån, då jag visste att en massa tjafs väntade hemma.
Jag kan tala om för er kära vänner, att planering och logistik är inte familjen Olssons starka sida. Blev väldigt ledsen när mamma och pappa tyckte att det bästa vore att köra upp alla mina grejor med en flyttfirma, och så kunde jag flyga upp själv. Tack för det stödet liksom! Så efter lite bråk och utgiftsberäkning, kom vi ändå fram till, att en hyr-lastbil är det bästa.

Så gott folk, nu är det bara 4 dagar kvar tills jag åker. Ska bli så fantastiskt att äntligen få komma upp! Men det finns så mycket jag vill hinna med innan jag åker, men tiden finns verkligen inte. Jag måste måste måste till Ikea i alla fall. Någon som är sugen på att följa med?


2009 Best Of

Gesunda    Spanien    Saltarö   Lagnö   Yellow Tail    Mojito    Sventorp    Skansen    Grev Magnigatan    Jordgubbar    Onsdagar i Södertälje Hamn    Torekällberget    Hästarna    Poker Face    Gröna Faran    Röda Monstret    Fåtöljen    Panini    Norrmälarstrand    Bromma    Kryssning    Spökvandring    Take Away-latte    Södermalmspromenader    Bonde Söker Fru    Gnarly Head    Ölmässan    Twilight       How I Met Your Mother    Paradise Hotel    Trollbäcken    Sandslottet    Vem är rädd för Virgina Wolff    John Me – Love is my drug    Winnerbäck på Hovet    Seek Amy    Niclas försvann, och kom tillbaka    Fjällgatan    Erstaterassen              Ed Westwick    Konserter på Grönan    Uteserveringar    Ayo Technology    Fredrik Backman   Vinkvällar    True Blood    Rasmus tog sina första steg     Gottegrisen    Bastubad    Sunes Jul    Högskoleprov    Kings of Leon    Egen Lägenhet    Fantastiska Vänner    Begravning        Dålig Blogguppdatering    Nya Bekantskaper   













RSS 2.0