Kolibirer kan korta sträckor flyga upp och ner

Självklart är det jag som får diska i dag. Kan inte förstå varför mamma och pappa inte bara köper en ny diskmaskin!!!!

Var på en långpromenad inne i stan i går kväll med Emil. Försöker stänga ute det faktum, att det saknas någon. Kommer nog inte bli något mer Ersta utan dig iaf. Usch....

Men vet ni, Therese frågade i dag om jag ville följa med på ett event på Berns som Make Up Store annordnar för att lansera sin nya kollektion Czarinna. Man betalar 100 kr i entre, sen får man en goodiebag och får köpa deras produkter till kraftigt reducerade priser. Tror ni jag bangade på den eller? Så i skrivande stund går jag igenom Make Up Stores sortiment och försöker lista ut vad jag vill ha. 












Under ett år sväljer du ca 15 insekter medan du sover

För att försöka hålla tankarna borta från det som verkligen betyder något, sysselsätter jag mig med annat. Till exempel titta på True Blood. Rätt bra faktiskt, men bäst av allt, ledmotivet...


 





Och vi håller andan och håller händer i språnget....

Jag har precis gjort det svåraste i mitt liv hittills...

Jag älskar dig så jävla mycket....

Andorra har 0% arbetslöshet

Visste ni att Niclas och jag ska skaffa barn?

Inte jag heller....


Den kraftigaste elektriska stöt som någon människa överlevt var på 230 000 volt från en stor högspänningsledning

Jag förstår inte hur fan jag ska palla jobba!! Jag ligger jusdt nu i soffan och är så trött att jag skulle kunna ta en liten tupplur. Egentligen vore det väl kanske bättre att göra det, och sen sätta i gång med städning och annan skit. Mamma kommer ju självklart hem i dag. Då måste allt vara på tipp-topp.

Blääääääääääääääää




Man kan skriva 21627 st i:n på ett helt A4 med den minsta storleken i microsoft word

Oooooh Sara blev jätteglad över Rasmus presenter. Vilket var tur, för jag tyckte de var dem grymmaste grejerna!!! Vi bakade även sjukt goda (och) snygga tårtor.
Tack för en fantastisk dag!!!

Efter Södertälje åkte jag direkt ut till Saltarö, där Kit, Maria och Mattie befann sig. Tog ju "bara" Närmare två timmar. De sissta 40 minutrarna spenderades på en varm buss. Svettades seriöst överallt!! Men det var helt klart värt det. Vi badade, grillade, satt och snackade en massa skit, och badade lite igen. Baddebut för Kit. Det var så härligt att hoppa ner i vattnet igen när det  var mörkt ute, myggen flockades, kylan i luften började komma, och det var helt vindstilla. Sen blev det the och kortspel i stugan. Mattie blev misshandlad med en fläskfile, bara för att nämna nått.
Men det bästa av allt. Resan hem. Älskar att åka bil på natten. Maria däckade direkt i baksätet medans Mattie och jag satt och skrålade för full hals i framsätet.

Love you all!!!!

        







Quidquid latine dictum sit, altum videtur

Vet ni? Jag saknar nattbussen. Jag saknar kännslan av lugn och ensamhet som jag av någon störd anledning hittar, när jag - och en massa andra - åker hem mitt i natten. Det går inte att jämföra med tunnelbanan, och jag kan inte riktigt förklara det. Jag gillar det bara. Jag saknar också Kits, Emils och mina sällsynta nattpromenader inne i stan. Att få gå runt inne i stan, halv ett en vardag, skapar också det en kännsla av lugn. Och den kännslan i sin tur, får mig i efterhand att uppnå någon form av eufori.

Jag har ett väldigt fult märke i min panna. I måndags skulle jag försöka göra något åt mitt skatbo till hår. Så när jag sitter med locktången och försöker forma min lugg, bränner jag mig i pannan!! Sjukt klumpigt, och det ledde bara till ett märke utan dess like.

I tisdags blev jag brutalt väckt av Mathias som ringde kl tio. Okristligt tidigt. Det ledde i alla fall till en spontan-tripp till Lagnö. Och gud vad härligt det var!!! Att få ligga på en sommarvarm klippa i kvällssolen med en Corona i handen, det är det inte mycket som toppar.

         

I den stora branden i London 1666 brann halva London ner, men bara sex personer skadades.

I dag var Stina och jag i Farsta. Jag skulle egentligen bara köpa en present till Rasmus som fyller hela ett år i morgon! Men som vanligt blir en sak gärna mer. Ska bli väldigt kul att se Saras min i morgon =) Har redan tagit kort på allt, och vill väldigt gärna avslöja vad det är, men det får nog vänta.

Vi kom helt plötsligt på vad vi ska ge Kit också. Så vi gick helt bananza!!! Tog kort på det med, men de bilderna får ni vänta på att se, då Kit inte fyller för ens på torsdag.

Stina ligger just nu i soffan och skriker efter mat, bortskämda fitta!! Ska laga potatissallad med avocado och vattenkrasse, hoppas på att det blir väldigt gott. Har knappt ätit potatis alls i sommar, så det ska bli gott =)

Peace out!!!


RSS 2.0