Det vanligaste namnet i världen är Mohammed

Nu är det lördag. Den slår väl kanske inte förra lördagen, men det får duga. Kollar på Sällskapsresan med syrrorna och mamma. Eller i ärlighetens namn kollar Stina och jag, mamma och Matilda sover i soffan. Var länge sen, och vi skrattar gott allihopa. Stina och jag funderar på att dra igenom SOS när vi ändå håller på.

Niclas har skickat brev till mig säger han, men jag har inte fått något. Det gråter jag lite för varje kväll. Men men, det är bara att hålla hoppet uppe. Kit ligger hemma och är sjuk. Det är galet tråkigt, har inte träffat henne sen vi var i Gesunda.

Mamma Stina Matilda och jag shoppade lite på hm.com i dag. Det gick på en hel del, närmare bestämt 4000!!! Mamma stod nog för mest, men jag var uppe i närmare 1000, så ligger inte långt efter.

Kolibrins hjärta slår 1 200 gånger per minut och Gråvalens hjärta slår 9 gånger per minut

Vilken fika det belv! Skulle möta upp Mathias Denise och Sara för en fika. Först missar jag bussen till Norra Sköndal och får vänta i 10 minuter på 182an. Då inser jag att jag bara har en vante med mig, och har glömt mina cigg, Så messar Mathias och säger att jag tänker sno några av honom om jag inte hinner köpa egna. Får detta till svar "Kanske om du är snäll, annars kanske jag ger din pussi en liten smäll". Höll på att kissa på mig av skratt. Dessutom var min mp3 urladdad så kunde inte lyssna på musik heller.
     Denise är ett virr-offer som inte hittar. Förstår inte hur man kan ha så dåligt lokalsinne. Väl på fåtöljen är vi bara där i 30 min, för Denise och Sara skulle på bio. Självklart får Mathias för sig att vi också ska på bio. Så vi ger oss i väg till Sergel. Jag ville inte ens gå på bio, och jag och Mathias ville absolut inte se samma filmer. Så det slutar med att vi åker därifrån, medans Denise och Sara försvinner in i biosalongen. Kul kväll va?

I USA finns det över sex miljoner kilometer väg att åka på

Det gick hemskt på ridningen i dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Var bara tvugen att få det ur mig! Så nu har jag lagt det bakom mig. Jag längar tillbaka till Gesunda! Det var så kul. Vi måste ta och planera in något annat skoj, så man har något att se fram emot.

Vet ni, "hemma på min gata i staaaaaaaaaaaan" där ska det minsan bli filminspelning! Det är Stieg Larsson-filmen som ska filmas här, eller som det stod på lappen vi fick i brevlådan; "Fredagen den 30 januari kommer vi att filma på i ett hus på Småkaksvägen." Dessutom har de ingen platschef man kan kontakta, utan en plastchef. Det gick nog undan när den lapen skrevs.

Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen

Nu känns det som om jag har hunnit landa lite. Gesunda-helgen blev fantastiskt bra! God mat, trevligt sällskap, och mkt dricka. Och missförstå mig inte när jag säger att mycket pussi blev det. Snart kommer bilderna upp på facebook, och de får nog tala för sig själv, men ni MÅSTE bara se Benjamin. Det är video-klippet som redan letat sig över till andra sidan Atlanten :P





En giraff kan tvätta sina öron med sin tunga

Det här är helt galet, jag är färdigpackad i tid!!! Å andra sidan är mathias Denise och Sara en aning försenade, men jag håller tidsplanen iaf. Det ska bli så kul att åka i väg! Jag hoppas verkligen att den här helgen blir bra!! Nej nu ska jag försöka få min mp3 att ta kontakt med datorn så jag kan ladda med lite party-musik =)

Grodor hoppar, paddor går

Jag är psyk-trött!! Förvånande egentligen hur fort det går att komma in i jobb-rytmen. Skulle vilja sova nu, men jag har en massa saker att packa tills i morgon. Och är det någonting jag avskyr så är det att packa. Om det bara vore kläder som skulle med vore det väl okej, men det är så mkt mer än det. BLÄÄÄÄÄÄÄ. Och Mathias den fittan är färdigpackad och kan gå och lägga sig, är mkt avundsjuk. Dessutom glömde jag att köpa shampoo och balsam när vi ändå var i Farsta, men va fan, det kan jag köpa när vi stannar för att handla mat. Så får det bli, ingen ide att bry sig om det nu iaf.

Stina och jag bakade en chokladkaka i går, shake n bake. Extreemt god, och vi var jätteduktiga och åt bara en bit var. Så nu i kväll tänkte jag dricka lite te, äta en bit chokladkaka och sen börja packa. När jag frågar Stina vart den är, hör jag ett nervöst litet skratt. HON HADE ÄTIT UPP HELA KAKAN NÄR HON KOM HEM EFTER JOBBET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag menar, hur tjock får man vara lixom? Jag ville oxå bli lite tjock på chokladkaka!!

George W. Bush var cheerleader i skolan.

Det verkar som om jag bara behöver visa mig på  jobbet för att bli sjuk, och det är satans irriternade. Mina bihålor är helt jävla igentäppta, vilket resulterar i at jag har ont i öronen, halsen och at det trycker som fan över kinderna så fort jag böjer mig ner. Inte så trevligt. Men nu är det bara en arbetsdag kvar, sen är det Gensunda!!!! essutom har jag sovmorgon i morgon till kl 9. Gött mos. Nu ska jag slänga in en tvättmaskin, sen ska jag fixa mat och vika tvätt.

För övrigt har jag 747 meddelanden i min inkorg :P

Det tar igenomsnitt 17 min för en människa att somna

Så nu vet ni hur jag kommer spendera mina närmaste 17 min. Är så satans trött!! Tre dagar jobb kvar, sen Gesunda =D

Elvis var blond från början

Vad är det med mig? Kollade på senaste Desperate Housewives-avsnittet och höll seriöst på att börja böla! Så jävla kännslosam brukar jag inte vara. Kanske beror det på att jag är trött, eller jag hoppas att det beror på det, annars blir jag rädd för mig själv!

Koalor dricker aldrig. Aldrig. Och allt de äter, är eucalyptusblad, som gör dem höga.

Så var det söndagskväll. Allt jag orkar dryfta mig till att göra, är att städa u0pp i tvättstugan och köra två maskiner. Finns så mycket mer tråkigt som måste göras, för försöka orka i morgon. Ikväll är det planeringsfika med fd Gbg-gänget, nuvarande Gesunda-gänget. Som sagt får ju inget vara enkelt. Haha. Pratade med Niclas i går, han klagade över kylan, 15 plusgrader!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ett normalstort anus kan utvidgas till 1dm i diameter.

Jag hatar att komma på rubriker. Folk verkar ínte tycka om det, utan kommer på knep för att slippa vara kreativa. Kit numrerar inläggen, och jag har för mig att Denise ett tag, skrev vilken låt ´hon lyssnade på. Well, jag har kommit på "min grej". Mina rubriker ska bara vara onödig fakta. Läs och lär people!!!

Salem-dagen

Hade nog mina förutfattade meningar om Salem, men det var faktiskt ett rätt lugnt område. Iaf där Li bor. Blev bjuden på en mkt smarrig paj med feta-ost soltorkade tomater och oliver. Satan i gatan vad krämig den var!!! Trots att Li gick hotell/restaurang i tre år, är hon rätt hopplös i köket. Tycker det är lika kul varje gång. Nått som inte var lika kul var hemresan. Skulle byta till buss 172 i Flemingsberg, men den var så jävla sen!! Satt och räknade minuterna tills vi var i Hökarängen, och självklart missade jag bussen där. Så jag fortsatte till Norra Sköndal. Satt och spanade efter 181an som jag visste skulle gå typ precis när jag kom fram, såg den inte, och var övertygad om att den gått när jag var framme 00.11. Blev less som fan men hade lite is i magen, och se på fan, bussen var sen, så jag slapp gå från Norra!!!! Lite flyt ska man fan ha!!

Måste bara tillägga att det bästa med hela P3 Guld-galan var Anders Johanssons ständiga klädbyten..

Jag;

- Ska till Li i dag och inspektera hennes nya lägenhet och käka middag - Trevligt
- Ligger smått efter i min tidsplanering, men jag orkar lixom inte sätta fart
- Älskar att Niclas har fått internett igen. Bloggkungen is Back!!
- Tycker min granne är störtskön, som mitt i natten skäller en stackare som inte bor på gatan, men ändå parkerar här
- Är väldigt trött för jag sov sjukt dåligt i natt
- Har ett stökigt tv-rum att städa, men det hinner jag inte

Are YOU smarter than a 5th grader?

Det är vad jag och pappa kollar på just nu. Båda två med en laptop i knät. Det är i sånna här stunder som jag känner mej närmast min pappa. Vi har ingen superkontakt, och vi pratar väldigt sällan. Men när vi sitter och tittar på sånna skitprogram till frågesporter, så har vi något att prata, fundera och skämta om. Och det känns extremt bra!!!
Men hur vet vi att just du är smarate än en femteklassare då? Jo, ni får senaste frågan som ställdes i programmet; Vilken (till ytan sett) är  USA:s minsta delstat?
Arris, du borde kunna det här :P

Frustration!!!

Asså hur jävla svårt ska det vara att få ihop en skoj helg??? JÄVLIGT SVÅRT TYDLIGEN!!! Jag blir så in i helvete less, och jag vet inte vem jag ska vara arg på. Ska jag vara arg på Maria? Knappast, jag förstår att hon vill åka med sin familj, även om besvikelsen var stor när hon ställde in Gbg-trippen. Mathias, som försöker fixa ett alternativ till Gbg? Denise, som helt förståerligt inte vill långköra när hon inte haft körkortet så länge? Beckis, som inte ska följa med? Mig själv, som inte ens ska åka skidor, vad fabn ska jag med upp för egentligen? Blir fan galen på det här!!!

Kit...

....bara för att du har tråkigt på jobbet borde det inte gå ut över mig :P

Lördagskväll

Vill bara börja med att säga, att jag är superduper-bra på att göra risotto!!! Har ätit så mycket, och jag är så mätt så jag dör! Lördagskvällen blir spännande värre för min del. Ska kolla på Stjärnorna på Slottet och (förhoppningsvis) se Jonas Gardell bitcha sig. Hoppas ni har det mer spännande.

Visste ni att....

....pilatesbollar är perfekta att ha som fotpallar!!!

Wääääj

Nu har jag äntligen hittat jackan jag letat efter! En T&P-jacka. Mycket skön, snygg tycker jag och prisvärd. 900 kr kostar den. Är grymt sugen på att köpa. Måste fundera lite på det. Vad tycker ni?



Jag orkar inte....

...vara social!!!!!! Mamma har en kompis som är här med sina tvcå döttar, för mamma och Matilda ska förlja med de och åka skidor. Jag vill inget hellre än at gå upp och hömta min mobil och röka, men jag orkar inte vara social!!!!!!!!!! Seriöst, om jag fortsätter så här kommer jag sluta som en grottmänniska... Bläää


Vad mins du av 2008??

Så gott folk, nu kommer min nyårsquiz upp på bloggen. Läs igenom frågorna, och lämna ditt svar som en kommentar, jag skickar facit till din blogg eller din mejl, vilket väljer du själv. Lycka till!!!



Vad minns du av 2008??



1. President Bush attackerades av en reporter med ett oväntat föremål. Vad använde reporten när han attackerade presidenten?


2. Vilken Stockholmre blev kung på Grammisgalan - med fyra priser?


3. Ett ettablerat flygbolag ska börja flyga till USA. Vid frågan på vad som ska erbjudas på den nya flyglinjen, svarade flygbolagets VD Mike O'Leary "Beds and blowjobs". Vad heter flygbolaget? 


4. Göran Persson har avgått och är snart ett minne blott. Men vem är ny partiledare för socialdemokraterna?


5. Det blev ett väldigt ståhej om ommärk köttfärs under 2008. Men vilken äffärskedja var det det gällde?


6. Sl-strejken lamslog Stockholm i somras, men under vilken månad strejkade bussförarna?


7. Vilket land kommer sprintern Usain Bolt, som satte nytt världsrekord i både 100 och 200 meter på OS i Peking?


8. Den Amerikanska simmaren Michael Phelps, blev i somras historisk. Nu har han flest OS-medaljer av alla idrottsmän genom historien. Phelps har sammanlagt 14 OS-guld, men hur många av dem tog han i OS i Peking?

9. Hon gjorde ett superryck - och drog i från Virpi Kuitinen i en italiensk mördarbacke. Sedan så vann hon Tour de Ski och svenska folkets hjärta. Vad heter hon?


10. Brottaren Ara Abrahamian blev "Ara" med hela svenska folket efter OS i Peking där han tog brons. Men det var en annan händelse som fick stor uppmärksamhet. Vilken?


11. Britney Spears rivstartade året med en psykisk kollaps och låste in sig på en toalett med sina barn. Vad heter knottarna?

12. Håkan var kung i baren, vakten hetta Anita, men vilket namn hade den originella kvinna som gick runt på "Fylle-färjan" och spred värme?


13. Vem ligger Elin Lanto sked med?


14. Andreas Kleerup hamnade i ett triangeldrama i höstas, vilka var de andra inblandade?


15. Katrin och Alex Schulman stod för årets uppbrott. Vilket är Katrins efternamn, som hon gick tillbaka till efter skillsmässan?


16. Kristian Luuk och Carina Berg har gift sig. Vad hette programmet där de blev kära?


17. Björn Gustavsson var omåttligt populär som Kristian Luuks sidekick i Melodifestivalen, men vart såg vi honom först?


18. Kristian Luuks andre sidekick under Melodifestivalen, Nour El-Refai var redan känd - hos polisen. För vad?


19. Varför blev det liv i luckan när Carola kom till Kiruna under shlagern?

20. Charlotte Perrelli vann Melodifestivalen, men vem kom tvåa?


Julledigheten fortsätter

Ja för inte fan är någon sjuk första dagen på jobbet inte!! I och för sig tyckte jag att det var rätt skönt att ligga hemma och dröna i dag med, men det ger ju inte så mkt pengar i längden...
Strax ska jag upp och hämta Neas och mina kläder från HM. Jag hoppas verkligen på att jackan passar, annars blir jag väldigt ledsen i ögat. I två dagar nu har jag kollat massor på Vänner. Är det bara jag som tycker att det blir roligare och roligare ju fler avsnitt man tittar på? Ska snart bölrja göra mig i ordning. Det är planeringsfika med Gbg-gänget i kväll =)

Alice och Robin

Jag vill absolut inte komma och påstå att det är rykande färska nyheter jag sprider runt mig, men jag måste säga att Robin och Alice nog blir ett mkt sött par. Samma hårfärg, och samma lugg som ligger åt samma håll. Uppenbarligen är människorna självsfränder



Yes!!!!

Sitter hemma hos Kit nu och ser över min framtid. Har varit orolig att jag inte ska ha tillräckligt högt snitt för att kunna plugga i höst, men nu har vi räknat lite på det, och jag borde ha precis så jag klarar mig!!! Känns så jävla skönt, för det betyder att jag kan gå vidare. Just nu känns det som om jag sitter fast lite. Ska kontakta Eva bara och se om jag ska skiva uppgifterna som saknas till Samhälle B, och sen är det Umeå som gäller!!! Galet skönt det ska bli!!

årsredovisning

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[  ] du har hoppat från 10:an
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[  ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[  ] du har strippat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[  ] du har gjort något olagligt
[  ] du har bråkat med din älskling
[  ] du har strulat med en främling
[  ] du har haft en sexfantasi om en kompis
[  ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[  ] du har slagit någon
[  ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har kissat utomhus
[x] du har däckat
[  ] du har knarkat
[x] du har förlåtit
[x] du har druckit alkohol
[  ] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[  ] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[x] du har känt hat
[  ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[  ] du har sovit utomhus
[  ] du har tagit körkort
[x] du har åkt bil med fyllon
[  ] du har kört fyllon
[x] du har varit full
[  ] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[  ] du har duschat med någon
[  ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[  ] du har solat i solarium
[x] du har åkt buss
[x] du har åkt tåg
[x] du har flugit
[  ] du har åkt spårvagn
[x] du har åkt bil
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[  ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[  ] du har gett någon blommor
[  ] du har sett ett dött djur
[x] du har varit på sjukhus
[  ] du har ångrat något
[x] du har jobbat
[x] du har gjort av med alldeles för mycket pengar
[x] du har längtat
[x] du har gjort bort dig
[x] du ser fram emot 2009
[x] du har planerat för 2009
[x] 2009 ska bli bättre än 2008

Vilken nystart

Jag och Stina konstaterade i dag när vi vaknade (och mådde jävligt dåligt) varför man inleder året med att må skit? Ingen superlyckad start kanske? Nyårsdagen måste nog vara den minst aktiva dagen på året. Jag har verkligen legat i pyjamas i soffan hela dagen. Sen har jag ju mått rätt taskigt också. Jag trodde jag skulle spy, Stina trodde hon skulle spy. Jag spydde inte. Stida spydde. Nu har den stackarn åkt på vinterkräksjukan. SÅ fort hon har slutat spy ska jag passa upp lite extra på henne. Det är fan inte kul att inleda året så. Tycker synd om henne min stackars syster. Hoppas även väldigt mycket på att slippa skiten själv...



Så God Fortsättning på er folk!!!

RSS 2.0